fbpx

Ook nog zo wit? Zo bruin je alvast een beetje voor!

Heb jij ook zo’n zin in de zomer en kun je wel een kleurtje gebruiken? Afgelopen weekend hebben we al even mogen genieten van het heerlijke weer, maar helaas was het van korte duur…. Nu de zon weer  op zich laat wachten, is de zonnebank een goed alternatief. Je huid raakt gewend aan de zon en jij krijgt alvast een beginnend kleurtje! Wij geven je 8 redenen waarom voorbruinen onder de zonnebank een goed idee is.

1. Je voorkomt verbranding

De laatste jaren hoorden we vooral negatief nieuws over de zonnebank, omdat het de kans op huidkanker zou vergroten, maar voorbruinen op de zonnebank is wél een goed idee. Hierdoor voorkom je namelijk dat je straks op je strandbedje verbrandt. Door voor te bruinen onder de zonnebank went je huid alvast aan de UV-stralen van de zon. Het voordeel van de zonnebank is dat je precies kunt instellen hoe lang je jouw lijf blootstelt aan UV-stralen en welke sterkte voor jouw huid het beste is. Zo voorkom je dat je huid beschadigt.

Tip: laat analyseren welk huidtype je hebt. Zo krijg je nooit meer zonlicht dan goed voor je is!

2. Goed voor je zelfvertrouwen

Met een kleurtje voel je je mooi en gezond. En dat is goed voor je zelfvertrouwen. Dit zorgt er dan weer voor dat je gelukkig door het leven gaat.

3. Mooie huid

Je krijgt een mooie huid van zonnen onder de zonnebank. Acné, puistjes en rode vlekjes verminderen. Wanneer je te vaak onder de zonnebank gaat zal je huid uitdrogen, maar als je één keer in de paar weken gaat, zal je zeker het gunstige effect op je huid merken.

4. Je creëert een beschermingslaag

Het is goed om je lichaam zo nu en dan te confronteren met UV-straling. Zo raakt je huid eraan gewend en creëer je een beschermingslaag voor je huid. Zo ben je al enigszins tegen de felle zon beschermd wanneer je op vakantie gaat. Hier geldt trouwens wel: net zoals je niet te lang in de zon moet blijven, moet je ook niet té vaak onder de zonnebank gaan.

5. Betere bloedsomloop

De warmte van de zonnebank zorgt voor een betere bloedsomloop in je lichaam. Hierdoor zullen je spieren en gewrichten weer soepel aanvoelen.

6. Vitamine D

Door het gebruiken van de zonnebank, maakt je lichaam vitamine D aan. Vitamine D is goed voor je hart en bloedvaten en een welkome aanvulling op de vitamine D die je via de voeding binnenkrijgt.

7. Sterkere botten

De UV-straling zorgt voor een betere doorbloeding van huid en spieren. Ook zorgt het voor sterkere botten.

8. Ontspannend

Het laat je lekker even ontspannen. Timer aan, ogen dicht en even helemaal niks doen. Heerlijk!

Zonnen op hoog niveau?

Dat kan bij Ergoline zonnestudio’s! Je zont hier in de meest luxueuze setting. De Ergoline Flagship en Premium zonnestudio’s beschikken over de nieuwste zonnebanken en zijn opgeleid volgens de laatste nationale Ergoline voorschriften. Zo maak je van jouw zonsessie een ultieme wellness ervaring. Sfeer, service en professionaliteit is in deze studio’s aanwezig op het hoogste niveau.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF