fbpx

Nieuws: vanaf nu elke dinsdag puberadvies van Marina van der Wal

Met een puber en een (bijna) puber in huis heeft Wendy zelf genoeg vragen over de opvoeding. Daarom starten we deze week met een nieuwe rubriek: Wendy’s opvoedvraag. Elke week stelt Wendy een vraag aan puberexpert Marina van der Wal. Je leest het vanaf nu elke dinsdag op wendyonline.nl!

Superlief zijn ze, die pubers, maar ze kunnen ook behoorlijk lastig zijn. Hoeveel moeten ze helpen in huis? Wanneer moeten ze een baantje zoeken? En hoe krijg je die puberkamer opgeruimd? Genoeg vragen om elke week een puberrubriek mee te vullen…We zijn dan ook blij dat we puberexpert Marina van der Wal hebben kunnen aantrekken als WENDY-expert. Vanaf morgen beantwoordt zij op deze site elke week een pubervraag van Wendy zelf. Ook zal Marina gaan meewerken aan de nieuwe WENDY specials.

Opvoedcoach

Marina van der Wal is opvoedcoach en puberexpert. We kennen haar van diverse media waarin ze regelmatig te zien en te horen is als puberexpert. Ze schreef boeken over pubers, geeft opvoedadvies en ouders kunnen bij haar terecht voor coaching. Ook biedt zij verschillende online cursussen aan die je kunnen helpen om het thuis gezellig te houden met je puber. Kijk voor meer informatie op http://www.academievoorgezinenrelatie.nl

Puberhulp in Corona tijd

Omdat alle pubers in Nederland op dit moment thuis zitten vanwege het Corona-virus, gaat Marina elke ochtend live op Facebook. Meedoen kan door lid te worden van de Facebookgroep Opvoedbreinbrekers. In de uitzendingen komt elke dag een vraag van de dag aan bod: een vraag om het thuis over te hebben. Ook krijg je praktische tips en informatie over pubers en beantwoordt Marina live vragen van de kijkers. Een extra steuntje in de rug dus in deze tijd!

 

 

 

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF