fbpx

Must-have items die je niet mag vergeten als je op stap gaat

Je kent het wel: je handtas zit bomvol met allerlei onnodige dingen en je weet van de helft niet eens meer hoe het er in is beland. Soms is het daarom handig om ‘m even uit te ruimen en alleen de essentials mee te nemen. Dat scheelt een hoop gesjouw en houdt het lekker overzichtelijk. In dit artikel lees je meer over de items die onmisbaar zijn in je handtas.

1. Emergency kit

Een ongelukje zit soms in een klein hoekje. Het is daarom handig om een soort ‘emergency kit’ samen te stellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan paracetamol, (blaren)pleisters, ontsmettingsmiddel en zonnebrand. Extra’s zoals persoonlijke medicatie, maandverband en tampons komen ook altijd goed van pas.

2. Zonnebril

Of het nou heel koud is of juist bloedheet: een felle zon kan op elk moment van het jaar opzetten. Heerlijk, maar soms erg onhandig, vooral als je in de auto zit. Een zonnebril is onmisbaar, al helemaal als je er eentje op sterkte hebt.

Heb je een mooie designerbril en wil je je geen zorgen maken over beschadiging of diefstal? Overweeg dan een buitenshuisverzekering. Zo zijn je spullen in je handtas onderweg verzekerd tegen diefstal, brand- en waterschade en zelfs schade die je zelf veroorzaakt. Dit geldt wel alleen voor schade die niet voorkomen kon worden.

3. Pepermunt/kauwgom

Niemand zit te wachten op een slechte adem, en vooral als je onderweg een goede indruk wil maken is slechte adem echt not done. Wees dus goed voorbereid met een pakje kauwgom, pepermuntjes of mintjes in de handtas.

4. Favoriete make-up producten

Draag je graag make-up zoals eyeliner of lippenstift? Dan is het handig om hier een extra exemplaar van in je handtas te stoppen. Zo kan je ‘m makkelijk bijwerken als je onderweg bent en hoef je je geen zorgen te maken over ongemakkelijke momenten waarbij je make-up uitloopt door het Nederlandse weer.

5. Parfum

Vergeet ook niet je parfum. Een handige tip: neem een aantal kleine testers mee van je favoriete parfum als je een make-up winkel bezoekt, dan hoef je niet het hele flesje mee te sjouwen en blijft het flesje zelf veilig bij je thuis staan. Zo blijf je de hele dag heerlijk ruiken!

Goed voorbereid naar buiten

Met deze items ben je helemaal klaar voor leuke uitstapjes met vriendinnen. Wil je deze onmisbare en kostbare producten in je handtas beschermen? Met een buitenshuisverzekering zorg je dat al deze items tijdens je uitjes goed verzekerd zijn en kan je zorgeloos genieten!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF