fbpx

Modieus de herfst in!

Het is je vast niet voorbij gegaan. Regenachtige dagen, eerder donker en overal bladeren op de grond. Kortom de herfst staat voor de deur! We kunnen weer na een lange dag werken heerlijk met een kleedje op de bank zitten. De open haard aan en hier en daar wat kaarsjes in de woonkamer. Wendy en MADE hebben samen voor jou de 3 leukste najaar trends op een rijtje gezet. Waardoor jij modieus de herfst begint! 

1. The September issue

Het najaar staat bekend als de kleurrijkste periode van het jaar. Dit seizoen zijn deze warme kleuren te vinden in huis! Het zorgt er namelijk voor dat jouw huis een gezellig gevoel uitstraalt. Bruin is het nieuwe zwart en natuurlijke donkere kleurtinten spelen steeds meer een rol. Denk aan kleuren als (donker) groen, verschillende blauwtinten, donkerrood en oranje. Dit wordt steeds vaker gecombineerd met abstracte vormen. Het vloerkleed van MADE combineert beide! Heerlijk zacht met een luxueuze look.

Bodhi Rug PR01 Modieus de herfst in!
Bodhi €390,- _made.com

2. The factory

Hoe gaaf is deze opkomende trend. Interieurs die gebaseerd zijn op oude fabrieksgebouwen. Hierbij zijn metalen kasten en houten meubels een must have. Metalen accessoires zijn hipper dan ooit en perfect om jouw woonkamer nog wat stijlvoller te maken. De factory collectie van MADE bestaat uit vernieuwde retro ontwerpen met een moderne look, geïnspireerd op pop art en Andy Warhol. Dit najaar draait het om de gedurfde kleuren en de metalen accenten erbij. Wat het een stijlvol geheel maakt.

Mayer LED Floor Light Black Nickle PR01 Modieus de herfst in!

Mayer Staande Lamp €222,-_made.com

3. Curated classic

Dit komt je vast bekend voor, zodra je oude foto’s bekijkt vraag je jezelf altijd af waarom had ik dit aan? Dat geldt ook voor de inrichting van je huis dat je meestal na een tijdje zat bent. Maar niks is minder waar want oude trends komen gewoon weer terug! Luxueuze materialen zijn steeds vaker terug te vinden in het interieur. Materialen zoals: marmer, gekleurde fluwelen stoffen en donker gebeitst hout. Zo is deze Opal marmeren serveerplank net iets anders dan een normale serveerplank dat zorgt voor een leuke afwisseling thuis!

Opal Marble Platter PR02 Modieus de herfst in!

Opal marble serving platter €25,- _ made.com

Op zoek naar meer inspiratie?Bekijk dan snel de nieuwe hippe collectie van MADE!

 

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF