fbpx

Met deze lampen breng jij design in je interieur

Lampen. Iedereen heeft ze, in verschillende vormen en maten. Wanneer je denkt dat licht geen invloed heeft op jouw interieur heb je het flink mis. Denk er maar eens over na wat voor invloed licht uitoefent op een ruimte. Dineren onder TL-buizen? Studeren of werken met romantische verlichting? Precies, licht kan jouw interieur maken of breken! Samen met Calex geven wij tips hoe jij jouw interieur designt met de mooiste lampen. 

Er zijn enorm veel lampen waar je uit kunt kiezen, maar een keuze maken is een tweede. Met de XXL Titanium en Gold Collectie geef je je interieur vanzelfsprekend al een luxe tintje. De lampen zijn dus verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen: met een spiegelachtige en mysterieuze titanium coating en met een klassieke gouden coating.

Industrieel

In bijvoorbeeld de woonkamer kun je een heuse eyecatcher plaatsen, zoals de lamp hieronder. Dit is er een met de titanium coating, waardoor het voor een luxe, robuuste en industriële look zorgt. Vooral in combinatie met de houder van de lamp, zorgt het geheel voor een unieke uitstraling.

Tip: zoek je nog een bijzonder cadeau om te geven met kerst? Een lamp als deze is hét perfecte cadeau voor iedereen die op zoek is naar iets nieuws in het interieur.

lamp 1

Urban

De trend van het hangende gloeilamp idee (maar stiekem is het natuurlijk LED) is natuurlijk niet onopgemerkt gebleven. Het geeft een speelse look aan een ruimte en tegelijkertijd ziet het er heel stoer en robuust uit. Hieronder is er een gebruikt uit de Titanium collectie, gecombineerd met een donkere draad + houder. Dit geheel zorgt weer voor die urban feel. 

lamp 2

Klassiek

Houd jij van een wat klassiekere look? Dan is deze langwerpige lamp perfect voor jou. De gouden coating in het lange model, zorgt voor een klassieke uitstraling en maakt jouw interieur gelijk veel luxer. Deze lamp is leuk voor boven de eettafel en is goed te combineren met natuurtinten zoals hout.

Tip: combineer 2 of 3 van deze lampen naast elkaar boven de eettafel. Zo krijgt jouw eetkamer een luxer effect!

lamp 3

Lees hier ook nog 5 ideeën om jouw interieur een luxer effect te geven.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF