fbpx

Met deze exclusieve armband blijf je voor altijd verbonden met je geliefden

Samen zijn is nog nooit zo belangrijk geweest na de hele COVID-situatie waarmee we te maken hadden, en sommige mensen nog steeds hebben. C’est Moi Jewels komt nu met een sieraad dat mensen ‘samenbrengt’ generatie op generatie. Een exclusieve armband dat nog niet eerder op de markt is gebracht, dit sieraad is traceerbaar in zijn productieproces en uniek in zijn sluiting.

De tijdloze, duurzame 14karaat (585) gouden armband die je voor altijd blijft verbinden met je geliefden in de meest bijzondere vorm. Generatie op generatie..

‘Als je de armband eenmaal sluit, is het niet meer mogelijk om de sluiting open te maken’

Forever Locked Bracelet Oval

De exclusieve armband heeft een uniek permanent slot (waar octrooi op zit!) en is met uiterste zorg en duurzame materialen vervaardigd, als je de armband eenmaal sluit, is het niet meer mogelijk om de sluiting open te maken. Elke armband is voorzien van een eigen Tracemark en een unieke code, door middel van de QR te scannen geeft C’est Moi Jewels je inzicht in een rechtvaardig productieproces en in het feit dat zij alleen met gecertificeerde fabrikanten werken en dat jouw armband met veel zorg is vervaardigd.

Daarnaast kun je de armband helemaal personaliseren door middel van onderstaande opties, zo wordt het echt eigen!

  • Graveren initiaal (max 5 initialen)
  • Vingerafdruk
  • As

exclusieve armband

Tracemark

De ‘Forever Locked’-armband is een van ‘s werelds eerste sieraad met een ‘Tracemark’. De techniek hiervan werkt als volgt: elke armband heeft een Tracemark en een unieke code die precies laat zien waar dit specifieke sieraad vandaan komt. Van het duurzame materiaal tot de fabriek door de QR die gekoppeld is aan elke armband te scannen. C’est Moi Jewels geeft de consument hierin inzicht.Deze unieke code geeft je volledige traceerbaarheid van de armband en de herkomst van het materiaal. De armband is vervaardigd van gerecycled goud.

Doe je de armband om, dan kan deze ook niet meer af.

Over C’est Moi Jewels

C’est Moi Jewels is geïnspireerd door de royals over de hele wereld. Onze principes zijn om een smaakvolle en kwalitatieve goede verfijnde collectie neer te zetten. Ieder sieraad is met veel tijd en aandacht gemaakt met de beste materialen waaronder 14 en 18 karaat echt goud met of zonder diamanten.

Daarnaast is het voor ons heel belangrijk om alleen met gecertificeerde fabrikanten te werken.

De sieraden vertellen allemaal een eigen verhaal namelijk uw verhaal. Van de satijnen armbanden met een gouden symbool tot de diamanten colliers met een initiaal of een sterrenbeeld. Elk sieraad geeft u de vrijheid om hem zo uniek mogelijk samen te stellen, net als uzelf of uw geliefde .

“Met een prachtig assortiment, brengt C’est Moi Jewels tijdloze luxe aan elke vrouw over de hele wereld , elke dag weer.’’

De armband is vanaf vandaag beschikbaar en te bestellen, klik hier!

Neem voor meer prachtige sierraden een kijkje op de website: www.cestmoijewels.com

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door C’EST MOI. (@cestmoijewels_)

Lees ook: Hoe kies ik de juiste yoga outfit?WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF