fbpx

Hoe kies ik de juiste yoga outfit?

Je hebt je er eindelijk aan toe gezet om te starten met yoga. Perfecte keuze, maar wat doe je aan? Of ben je al wat vaker in de downward dog te vinden maar raak je afgeleid door je afzakkende yogalegging? Yogakleding kan fijn en comfortabel zijn, en daarbij er ook nog eens goed uit zien. Maar hoe vind je de juiste set?

Stretchy en comfortabel

Het belangrijkste tijdens jouw yogasessie is dat je niet aan je kleding hoeft te denken of eraan moet trekken als het niet op de juiste plek blijft zitten. Je moet er heerlijk in kunnen bewegen en daar past het woord stretchy perfect bij. Kies ook voor kleding dat goed ademt, een yogasessie kan nogal wat zweetdruppeltjes oproepen namelijk. Kies bijvoorbeeld voor het materiaal polyamide. Polyamide neemt geen vocht op maar transporteert het naar buiten, dit vocht verdampt dan zonder dat het vlekken achterlaat op de kleding. Daarnaast is polyamide heel sterk, elastisch en slijtvast. Je kunt dus lang van je yogasetje genieten. Onze eigen Wendy beoefent al jaren yoga en mogen wij dan ook een heuze expert noemen in de yogakleding, haar favoriete yogalegging is de Vienna Yogalegging van LaDress. Stretchy, comfortabel en tijdloos.

header wendy yoga 3 Hoe kies ik de juiste yoga outfit?

 

Draag goed voel goed

De meerderheid van de vrouwen is zéker niet ongevoelig is voor leuke yoga topjes in mooie printjes en een leuk design. Hoogstwaarschijnlijk, als je verliefd bent op je yoga outfit, zul je ook sneller weer die yoga mat op stappen. En yoga heeft zoveel voordelen! Het is dan ook een echte must om vaker die mat op de stappen. Maar pas hierbij wel op dat je je niet laat verleiden door een mooi design maar slechte kwaliteit, check daarom altijd eerst van welk materiaal het item gemaakt is. Kies het liefst ook voor een neutrale kleur, zo blijft jouw item tijdloos en zul je er hoogstwaarschijnlijk  nog een lange periode gek op zijn. Wendy: “Investeer in een yoga outfit, neem de tijd om er een te kiezen, jij moet je er goed in voelen! Zo zul je vaker op je yoga mat te vinden zijn, en dat is belangrijk. Yoga heeft namelijk zóveel voordelen voor je gezondheid!”

De juiste outfit gevonden en klaar voor een heerlijke yogasessie? Zie hieronder de yogalessen van Wendy! 

Yoga met WendyWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF