fbpx

Mari geeft Lidia een make-over: ‘Ik voel me nu echt een powervrouw’

Mari van de Ven geeft onze heldinnen uit de zorg een make-over in zijn eigen Haaratelier. Lidia is één van deze heldinnen, zij is bemiddelaar voor mensen met een arbeidsbeperking. Ze heeft zelf ook een beperking. Mari heeft Lidia deze dag onder handen genomen en heeft haar tijdens de dag zien opbloeien.

Over Lidia

‘Het is mijn missie om mensen met een arbeidsbeperking aan een baan te helpen en sinds november vorig jaar werk ik bij Onbeperkt aan de Slag. Deze organisatie organiseert meet & greets en brengt zo werkgevers en mensen met een beperking met elkaar in contact. Ik heb zelf een beperking en voordat ik deze baan kreeg, zat ik vijftien maanden thuis. Vreselijk. Ik heb onverklaarbare klachten aan mijn voeten en rug, en kan daardoor niet lang staan. Het is lastig om een werkgever te vinden die daar rekening mee wil houden. Ik ben dus heel blij met mijn baan en realiseer me dat het in mijn functie belangrijk is om er goed uit te zien. Vandaar dat ik me had opgegeven voor een make-over.’

Lidia over het resultaat

‘Ik draag, behalve wat lipgloss, nooit make-up. Ik vind het mooi om opgemaakt te zijn, maar heb er zelf het geduld niet voor. Stom natuurlijk, want als je er routine in hebt, kost het niet meer dan vijf minuten. Mijn haar draag ik altijd simpel in een staartje. Ik weet niet goed wat ik moet doen met die grote bos krullen. Mari heeft het steil geföhnd en ik vind het prachtig! Ook mijn make-up is geweldig. Ik voel me nu een echte powervrouw. Ik ga zeker proberen om dit e ect thuis ook te behalen.’

‘Ik voel me nu echt een powervrouw’

Mari over Lidia

‘Lidia heeft een dikke bos haar en doordat het zwart is, lijkt het nog dikker. Daarom heb ik sommige delen lichter gemaakt met een balayage. Ook heb ik het haar korter geknipt en met een lok. Door het vervolgens steil te föhnen en te roteren met een borstel en een hitte-föhn, heeft het haar een prachtige glans gekregen. Om het te versterken heb ik nog een glansspray gebruikt. De make-up heb ik naturel gehouden. Haar donkere uiterlijk geeft Lidia al veel expressie en dit staat haar het mooist. Heel leuk om Lidia tijdens de dag te zien opbloeien. Ik zag haar hele houding veranderen.’

Mari van de Ven geeft een make-over

Zie hier ook de make-over van Marjan en de make-over van Josje.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF