fbpx

Mari van de Ven geeft Josje een make-over

Mari van de Ven geeft onze heldinnen uit de zorg een metamorfose in zijn eigen Haaratelier. Josje is één van deze heldinnen. Zij werkt als klinisch verloskundige op de afdeling medium/high care in het UMC Utrecht en is moeder van twee kinderen van zes en vier. 

Metamorfosedag

‘Op mijn werk vind ik het niet gepast om zware make-up te dragen. Gewoonlijk gebruik ik alleen een beetje rouge en mascara. Vrouwen komen bij ons terecht als er problemen zijn met de zwangerschap, bijvoorbeeld als ze zwanger zijn van een kindje met een afwijking. Juist als het allemaal niet goed gaat, is het waardevol om als verloskundige vrouwen toch een zo mooi mogelijke ervaring te geven. Ik maak veel verdrietige dingen mee, als een kindje dood wordt geboren hakt dat erin, maar het geeft ook energie om veel voor iemand te kunnen betekenen. Deze metamorfosedag zie ik als een cadeautje voor mezelf. Met de wisseldiensten is mijn werk best zwaar, en ik heb twee kleine kindjes; ik vond dat ik het verdiend had!’

Josje over het resultaat

‘Het resultaat vind ik geweldig. Zelf draag ik mijn haar eigenlijk altijd in een staartje, ook als ik niet werk. Uit gemakzucht waarschijnlijk. Mari heeft het in een bob geknipt en het voelt heerlijk. Lekker vlot. De rode kleur op mijn lippen vind ik vrij intens, maar wel heel mooi. Ik had nog nooit geleerd hoe ik zelf mijn make-up kan doen en ik vind het al snel te veel en rommelig. In juli ga ik trouwen, dit is een mooi voorproefje van hoe ik eruit kan zien. Ik wilde mijn haar laten opsteken, maar los vind ik het nu ook geweldig. Mijn haar gaat morgen niet meer in een staart!’

Mari over Josje

‘Josje is een klassieke schoonheid. Ze heeft een prachtige volle mond en mooie blauwe ogen. Ik heb haar haar donkerder gemaakt, waardoor haar ogen meer opvallen, en het in een bob geknipt. Zo kan ze het makkelijk los dragen zonder dat ze er zelf veel aan hoeft te doen. De oranjebruine oogschaduw zorgt ervoor dat haar ogen echt gaat stralen. Met de rode lipstick is haar mond een echte eyecatcher. Josje is zo mooi, ze mag haar gezicht echt laten zien.’

Voor en na make-over Josje
Ben je benieuwd naar de resultaten van de andere make-overs? Je ziet ze in de WENDY 26 die nu in de winkels ligt.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF