fbpx

Loes den Hollander brengt nieuw boek ‘Geloof mij nooit’ uit over gezinsdrama

Loes den Hollander wordt gezien als een echte thriller koningin en is al jaren een bestsellerauteur. Woensdag 12 april verscheen haar nieuwe boek ‘Geloof mij nooit.’ Het verhaal gaat over een huwelijk dat stuk loopt, omdat beide verschillende intenties hebben. Dit heeft nare gevolgen.

Voor de buitenwereld lijken veel relaties stabiel en perfect. Koppels zien er gelukkig uit en delen leuke foto’s met elkaar op sociale media. Achter de deur is het in sommige gevallen toch minder ideaal dan het lijkt en spelen er vaak ruzies óf is er ontrouw en bedrog.

Moeilijke scheiding

‘Tot de dood ons scheidt,’ luidt de gelofte in een huwelijk, die niet altijd wordt waargemaakt. Liefde is niet bij iedereen voor eeuwig, zo ook niet tussen Pattie en Jochem. Het huwelijk van het stel lijkt voor mensen buitenaf goed te verlopen, maar niets is wat het lijkt. Wanneer de twee gaan scheiden, komt dat geheel onverwacht. De scheiding loopt niet zonder slag of stoot. Hun dochter Kiki is de dupe van de relatiebreuk. Beide ouders doen er alles aan om de zorg over Kiki te krijgen. Uiteindelijk moet ze bij haar moeder wonen.

Psychologische thriller

De ellende stapelt zich alsmaar op. Jochem de jongste broer van twee, werkt bij zijn ouders in de slagerij die hij van hen overnam. Pattie lijkt ervan te genieten om het Jochem moeilijk te maken. Door een onverwachte gebeurtenis valt alles op zijn plek, wat voor Jochem aan de ene kant een verlossing is, maar aan de andere kant het begin van een nachtmerrie. Er lijkt geen eind te komen aan de ellende, en alles wijst erop dat één iemand verantwoordelijk is, maar wie?

Dit boek is alweer de 29ste thriller van Loes den Hollander en wordt uitgegeven door De Crime Compagnie. Het verhaal gaat over een familiedrama en is een psychologische thriller die de lezer laat bibberen. Het is een onvoorstelbaar en meeslepend verhaal, wat niemand wil meemaken. Je kunt het boek kopen bij onder andere bol.com en Bruna.

Loes den HollanderWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF