fbpx

Lianne heeft zich de afgelopen twee jaar weggecijferd en kreeg nu haar welverdiende make-over

Make-up artist, kapper en haarstylist Mari van de Ven, bekend van WENDY en van zijn metamorfoses voor Koffietijd en diverse bladen, geeft in elke WENDY een zorgheld een make-over in zijn Haaratelier in ‘s-Hertogenbosch. Dit keer gaf hij Lianne Zijlmans (59) een make-over, ze werkt als verpleegkundige in een jeugdgevangenis en is moeder van twee dochters en een zoon. 

Over Lianne

‘Mijn dochter Joshe had me opgegeven voor deze make-over, een geweldige verrassing! De afgelopen twee jaar zijn zwaar geweest. Bij mijn andere dochter werd borstkanker geconstateerd en ze moest een amputatie ondergaan van allebei de borsten. Ik heb een jaar lang gehuild. Als moeder krijg je zo’n ziekte nog liever zelf dan dat je moet meemaken dat je dochter alle behandelingen moet ondergaan. In combinatie met mijn baan als verpleegkundige in een jeugdgevangenis was het pittig. Gelukkig gaat het nu beter, in juli gaat mijn dochter zelfs trouwen, maar ik heb mezelf de afgelopen twee jaar weggecijferd en weinig aandacht voor mijn uiterlijk gehad. Daardoor was deze dag erg fijn.

Over het resultaat

Vooraf was ik wel bang dat Mari iets zou doen waar ik niet blij mee zou zijn, een korte grijze coupe bijvoorbeeld, maar ik ben heel blij met het model dat hij in mijn haar heeft geknipt. Het voelt lekker en is makkelijk in model te brengen. De kleur heeft hij lichter gemaakt. Heel leuk om te zien hoe anders je eruit kunt zien met mooie make-up en een goede coupe. Zelf draag ik bijvoorbeeld altijd donkerrode lipstick, maar de oranje lipstick van Mari staat veel mooier bij mijn haar. Mari is een echte kunstenaar.’

Mari over Lianne

‘Ik heb het haar van Lianne zo geknipt dat het makkelijk wat langer kan groeien zonder dat het model eruit gaat. Lianne heeft mooi dik haar en ik vind het eigenlijk zonde dat ze het kort draagt; langer haar geeft een vrouwelijker uitstraling. Ik heb het ook lichter gemaakt; lichter haar maakt jonger en zachter. De make-up heb ik heel naturel gehouden, de oranje lipstick past mooi bij Lianne. Het streepje eyeliner geeft de ogen net wat meer uitdrukking.’

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF