fbpx

Dit is hét borrel accessoire van 2019

Ben je trots op jouw wijnvoorraad en wil je dat jouw wijnflessen mooi in het zicht staan? Met deze unieke wijnmeubels creëer je gegarandeerd dat ‘wow’-effect. De Wijnpaal en het Compact Six wijnrek zijn voorbeelden van wijnmeubels die decoratief en stijlvol zijn. Dus heb je nog een plekje vrij naast je tv-meubel of eettafel? Deze wijnmeubels zijn een eyecatcher in je interieur!

wijnrek

Zusje van….

Als liefhebber van wijnen wil je toch op mooie wijze showen wat je zoal in huis hebt? Het Compact Six wijnrek is het ‘zusje’ van de Wijnpaal. Dit vrolijke design wijnrek is, zoals de naam al doet vermoeden, compact en heeft plek voor 6 wijnflessen. Het is gemaakt van multiplex en wordt gemaakt in Nederland. Het leuke van het Compact Six wijnrek is dat deze in verschillende kleuren verkrijgbaar is en dat je deze telkens weer een ander plekje in huis kunt geven. Daarnaast krijg je ook nog eens levenslange garantie op de Compact Six.

wijnrek

Over de Wijnpaal

De Wijnpaal is een verfrissend wijnmeubel, waarbij de wijnen balanceren doordat ze met de hals horizontaal in de Wijnpaal steken. De Wijnpaal wordt op maat gemaakt, zodat hij blind tussen vloer en plafond gemonteerd kan worden. Je kunt 20 flessen wijn kwijt op de Wijnpaal. Daarnaast is het zeer eenvoudig zelf in huis te monteren. Zelfs als je twee linkerhanden hebt! Maar het is ook mogelijk om de Wijnpaal te laten inmeten & plaatsen, zo hoef je helemaal niets meer te doen.

wijnpaal

Speciale actie

Ben je stiekem al een beetje enthousiast geworden om je flessen wijn op deze manier te bewaren? Dan hebben wij nog eens een extra leuke bijkomstigheid. Wijnpaal heeft nu namelijk een toffe actie waarbij je na bestelling van een Wijnpaal 18 flessen wijn cadeau krijgt. Zo is jouw wijnpaal al goed gevuld!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF