fbpx

Kom alvast in de zomerstemming met deze boeken

Het houdt nog niet op met het mooie weer, tijd om je boekenkast te vernieuwen en lekker buiten te gaan lezen. Met deze boeken kom jij helemaal tot ontspanning of waan je je in een andere wereld. Welke is jouw favoriet?

Leven meer als een luiaard

In de vakantie kom je helemaal tot rust. Om dit door te trekken in je dagelijkse leven, kun je leren vertragen. In ‘Leef meer als een luiaard’ delen Tim Collins en Luka Va de geheimen van een luiaard voor een gelukkiger leven. Leer hoe je in het nu kunt zijn en vergeet de onbelangrijke dingen, terwijl je het pad van de luiaard naar ultieme ontspanning volgt.

Kosmos uitgevers, 15,-

zomerstemming

Zomerzussen

Monika Peetz brak door met haar debuutroman De dinsdagvrouwen, maar inmiddels is haar tweede boek uit. Zomerzussen gaat over vier volwassen zussen die een mysterieuze uitnodiging krijgen van hun moeder voor een bijeenkomst in Bergen aan Zee. Toen ze klein waren gingen ze tijdens vakanties naar de plek. Er kwam een einde aan toen hun vader om het leven kwam bij een ongeluk. Als je dacht dat het gezellig bleef tussen de vier vrouwen, dan heb je het mis. In de twintig jaar zijn er behoorlijk wat barsten ontstaan in het gezin. Als dat maar goed gaat tijdens de reünie…

Ambo|Anthos, 22,99.

De magie van reizen

Je hoeft niet weg te gaan om een reis te maken deze zomer. Het nieuwe boek van schrijfster en avonturier Rosa Bertram zit vol met momenten door nieuwe culturen, ongerepte natuur en moeilijke momenten. Rosa sprak met psychologen, filosofen en wetenschappers, maar vertelde ook haar eigen ervaringen. De wereld zie je eens door een andere bril. Pak het boek erbij en ga op ontdekkingstocht!

Ten Have, 22,99.

zomerstemming

Deep relax

Vanaf haar zestiende kampte Eliane Bernhard – medeoprichter van House of Deeprelax – met chronische pijn en mentale ongemakken. Van dwangneurose tot angststoornis. Na twintig jaar vond ze verlichting in de diepe ontspanning van Yoga Nidra. In dit boek laat ze zien hoe diepe ontspanning haar leven heeft veranderd, en hoe dit verlichting kan bieden bij allerlei klachten. Maar dat niet alleen, want aan het einde van elk hoofdstuk leidt een QR-code naar unieke sessies op de Deeprelax app om de kracht van Yoga Nidra zelf te ervaren. Komt tot een diepe rust!

Kosmos Uitgevers, 24,99.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF