fbpx

Kijktip! Vanaf vandaag is de nieuwe documentaire van Suzan en Freek op Netflix te zien

Het zangduo Suzan & Freek brak vier jaar geleden door met hun eerste eigen nummer ‘Als Het Avond Is’. Sindsdien zitten ze in een achtbaan. Zo kwamen er verschillende hits uit, stonden de twee afgelopen jaar twee keer in het Ziggo Dome. Ze leefden van hoogtepunt naar hoogtepunt. In de Netflix-documentaire krijg je een kijkje achter de schermen. 

Wanneer je leven van de één op de andere dag op z’n kop staat is het soms moeilijk om alle ballen hoog te houden. In de Netflix-documentaire Suzan & Freek: Tussen Jou en Mij kom je niet te weten hoe het het liefdeskoppel daadwerkelijk afgaat. Én hoe zij dichtbij zichzelf blijven ondanks alle hectiek.

Suzan & Freek: Tussen Jou en Mij

Suzan en Freek: ”Ons leven lijkt wel een film’ zeiden we de afgelopen jaren gekscherend tegen elkaar, en stiekem zijn we dan ook heel trots dat dat nu ook écht het geval is. Na 2 jaar thuis ‘wachten’ tijdens corona was het afgelopen jaar voor ons enorm overweldigend. Er waren zoveel dingen die we voor het eerst meemaakten: twee keer in een uitverkochte Ziggo Dome, per helikopter naar festivals en een bomvolle agenda, met alle hectiek die daarbij komt kijken. In alle drukte kwamen we soms ogen en oren tekort en we zijn dan ook heel blij dat dit allemaal van dichtbij is vastgelegd zodat we het zelf ook nog eens kunnen herbeleven.’WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF