fbpx

Jouw tarot maandhoroscoop voor de maand augustus

Benieuwd naar wat jouw horoscoop zegt over je liefdesleven en je toekomst in de maand augustus? Onze WENDY-expert en astroloog Esther van Heerebeek van het 12e huis deelt elke maand de tarotkaart van jouw sterrenbeeld en voorspelt je horoscoop. 

Ram 21-3 t/m 20-4  – Tarotkaart: Schildknaap van Staven

Ram Jouw tarot maandhoroscoop voor de maand augustus

Dit wordt een inspirerende maand voor je, Ram. Het ontbreekt je niet aan plannen en ideeën en het is goed om deze te onderzoeken. Niet alles is geschikt om uit te voeren, hoe enthousiast je misschien ook bent. Kijk eerst of het realistisch en uitvoerbaar is en ga dan tot actie over. Er komt een nieuwe kans of mogelijkheid op je pad in augustus. Dit kan met je job te maken hebben, maar ook met een aankoop. Duik ook hier weer niet te impulsief in, neem je tijd om het goed te overwegen. Ben je nog single, dan hangt er liefde in de lucht. Ook al ben je niet per sé op zoek, het overkomt je gewoon. Dan is het juist goed om niet te lang na te denken of te twijfelen. Ga ervoor wanneer het goed voor je voelt.

Stier 21-4 t/m 20-5 – Tarotkaart: 7 van bokalen

stier

Heb je in augustus vakantie, dan komt dit heel goed uit. Deze kaart geeft namelijk aan dat je niet al teveel energie tot je beschikking hebt en broodnodig bij moet tanken. Het voordeel is, dat je je daar nu prima aan kunt overgeven. Chillen en relaxen gaat nu als vanzelf. Je hebt de neiging om regelmatig af te dwalen met je gedachten. Te fantaseren of na te denken over het verleden of de toekomst. Wellicht zie je niet alles zoals het in werkelijkheid is. Check daarom eerst de feiten voordat je in actie komt of conclusies trekt. Ben je sinds kort aan het daten, dan kan je date zich anders voordoen dan hij in werkelijkheid is. Het is dan belangrijk dat je je intuïtie volgt, die is deze maand ijzersterk. Probeer belangrijke beslissingen of projecten uit te stellen.

Tweelingen 21-5 t/m 21-6 – Tarotkaart: Koning van Pentagrammen

tweeling

Financieel ziet het er positief voor je uit, Tweelingen. Heb je deze maand vakantie, dan wordt het tijd om te genieten. Laat het geld rollen en verwen jezelf met datgene waar je happy van wordt. Een dagtrip met je gezin, uiteten met je partner of lunchen met vriendinnen. Je hebt de laatste tijd keihard gewerkt en nu is het tijd voor een break en een gezonde dosis pure verwennerij. Ga je deze maand juist (weer) werken, dan is het belangrijk dat je niet teveel hooi op je vork neemt. Niet alles is je verantwoordelijkheid en je hoeft niet al het werk van vakantievierende collega’s op je te nemen. Doe je job en spring alleen in als het echt nodig is, dan doe je al meer dan genoeg. Je neemt deze maand in ieder geval gemakkelijk de leiding.

Kreeft 22-6 t/m 22-7 – Tarotkaart: V De Hogepriester

kreeft

Jij kunt in augustus een tikkeltje onrustig zijn, Kreeft. Vooral thuis lijk je je draai niet echt te kunnen vinden. De kans is groot dat je een aantal dingen dwars zitten, waar je niet goed mee kunt dealen. Je denkt er veel over na of je maakt je er zorgen over. Je probeert het in ieder geval zelf op te lossen. Daar gaat het waarschijnlijk mis. Je hoeft het namelijk niet alleen te doen. Deze tarotkaart spoort je aan om erover te praten. Je gevoelens te delen en uit te spreken. Doe dit met je partner, een goede vriend(in) of iemand die je vertrouwd. Dit kan zorgen voor nieuwe inzichten en wellicht zelfs een oplossing. Zo niet, dan lucht het in ieder geval op. Maak het jezelf deze maand gewoon niet zo zwaar, dat is echt niet nodig. 

Leeuw 23-7 t/m 23-8 – Tarotkaart: XII De Gehangene

leeuw

Het zou prima uitkomen wanneer je deze maand vakantie hebt, Leeuw. Je bent namelijk hard toe aan een break. Je energielevel is laag en vraagt om opgeladen te worden. Je mag gerust lui zijn of niet veel op de planning hebben staan, dat wordt met deze tarotkaart juist aangemoedigd! Je hoeft je daar ook niet schuldig over te voelen, iedereen heeft recht op rust op z’n tijd. Worstel je met een probleem, dan is het goed om dit eens van een andere kant te bekijken. Doe niet wat je altijd doet, maar probeer juist het tegenovergestelde. Dit kan voor een oplossing of doorbraak zorgen. Verder is de kans groot, dat je veel nadenkt. Over je job, relatie en je leven in het algemeen. Misschien is het tijd voor een aantal veranderingen. Als dat zo is, kom je daar vanzelf achter. 

Maagd 24-8 t/m 22-9 – Tarotkaart: Koning van Zwaarden

maagd

Je toont deze maand de nodige initiatieven, Maagd. Moeten er keuzes of beslissingen genomen worden, dan draai jij je hand er niet voor om. Dat is een goede zaak, want op deze manier kan iets afgerond worden. Heb je vakantie, dan wil je graag actief zijn. Lui in je tuin of op het strand hangen, is er voor jou niet bij. Daar ben je te rusteloos voor. Houd er wel rekening mee dat je reisgenoten of gezinsleden niet in dezelfde modus kunnen zitten. Houd iets meer rekening met de wensen van anderen. Dat geldt ook wanneer je aan het werk bent. Toon begrip voor collega’s die iets minder snel schakelen dan jij, dat helpt irritaties en frustraties voorkomen. Twijfel je over een nieuwe job of (dure) aankoop, dan is dit een uitstekende maand om definitief de knoop door te hakken.

Weegschaal 23-9 t/m 22-10 – Tarotkaart: 3 van pentagrammen

weegschaal

Als sociaal luchtteken ben je niet graag alleen, Weegschaal. Dat wordt deze maand nog eens versterkt door deze tarotkaart. Je beleeft het meeste plezier in augustus, wanneer je in het gezelschap bent van anderen. Het geeft je een goed gevoel en veel voldoening. Het is dus aan te raden om in je vakantie veel tijd door te brengen met je partner, gezin, familie of vrienden. Ga samen een dagje op pad of organiseer een barbecue in de tuin. Ben je deze maand aan het werk, dan kun je het vervelend vinden wanneer er weinig mensen om je heen zijn vanwege de vakantie. Toch is het soms niet erg om alleen te zijn, daar laad je namelijk weer van op. Sociale contacten zijn leuk, maar kunnen soms zeer vermoeiend zijn. Zorg wat dat betreft voor de juiste balans.

Schorpioen 23-10 t/m 22-11 – Tarotkaart: 4 van pentagrammen

schorpioen

Het kan zijn dat je deze maand vast zit, Schorpioen. Dit kan met je gevoel te maken hebben of met je financiën. Als waterteken vind je het lastig je gevoelens te uiten en dat kan ook deze maand het geval zijn. Je kropt je emoties op en je hebt er geen goede uitlaatklep voor. Het is aan te raden je gevoel te delen, zodat je er minder last van hebt. Geef jezelf de ruimte. Wil je er met niemand over praten, dan kun je het ook opschrijven. Financieel kan het krap zijn of je durft juist niet zo goed geld uit te geven. Hier maak je het jezelf behoorlijk lastig mee. Zolang je realistisch bent en verstandig met je geld omgaat, kan er niet snel iets mis gaan. Het is belangrijk dat je deze maand geniet, zeker wanneer je vakantie hebt.

Boogschutter 23-11 t/m 21-12 – Tarotkaart: 5 van staven

boogschutter

Je barst deze zomermaand van de energie, Boogschutter. Je bent altijd al ondernemend, sportief en actief, maar deze maand lijk je daar nog meer behoefte aan te hebben. Je bruist van de plannen en ideeën en je sleept het liefst anderen daarin mee. Het is een goed plan om te sparren of te brainstormen, zeker wanneer het je job betreft. Hier kunnen mooie plannen uit voortkomen voor het najaar. Let wel op dat je in je enthousiasme niet te dominant of sturend wordt, geef anderen de ruimte. Dan blijft het leuk en gaat iedereen er eerder in mee. Je hoge energielevel put je wel geregeld uit, zeker wanneer je er gehoor aan geeft. Bouw daarom ook regelmatig relaxmomenten in, zodat je naast inspanning ook aan ontspanning toekomt. Het is verder een goede maand om er op uit te trekken.

Steenbok 22-12 t/m 20-1 – Tarotkaart: XXI De Wereld

steenbok

Tarotkaart De Wereld geeft aan dat je in augustus prima in je vel zit, Steenbok. Na een aantal turbulente maanden met de nodige veranderingen, lijk je nu alles wel op de rit te hebben en dat geeft rust. Rust in je hoofd en in je leven. Heb je in augustus vakantie, dan ben je volledig in staat om je job los te laten en je zorgen even te laten voor wat ze zijn. Dat is mooi, want op deze manier kun je echt goed bijtanken. Wanneer je werkt in augustus, dan verloopt dat op relaxte wijze. Je kunt het met gemak aan, zonder enige druk of lastige deadlines. Het is verder goed om af te spreken met familie en vrienden, daar laad je nog meer van op. Er mag deze maand extra tijd vrijgemaakt worden om te genieten.

Waterman 21-1 t/m 19-2 – Tarotkaart: 6 van bokalen

waterman

De kans is groot dat je deze maand regelmatig terugblikt op je leven of meer bezig bent met je verleden. Herinneringen komen en gaan en daar kun je lekker over mijmeren. Wellicht loop je onverwacht een oude bekende tegen het lijf of heb je behoefte om oude foto’s te bekijken. Je bent in ieder geval vaak in gedachten en dat vind je heerlijk. Let wel op dat je het verleden niet verheerlijkt, dat is namelijk niet reëel. De toekomst biedt eveneens toffe mogelijkheden en daar mag je je in augustus ook af en toe op richten. Het is deze maand belangrijk dat je je gevoel volgt. Doe waar jij happy van wordt of waar jij je goed bij voelt. Dan wordt dit een hele fijne en prettige maand voor je. Dit geldt ook wanneer je een keuze moet maken.

Vissen 20-2 t/m 20-3 – Tarotkaart: Ridder van staven

vissen

Aan enthousiasme ontbreekt het niet in augustus, dat laat deze Ridder van Staven duidelijk zien. Je hebt een plan of idee waar je voor wilt gaan en je laat je niet zo snel tegenhouden. Dat is goed tot op zekere hoogte. Check eerst of je geen onnodig risico loopt, dan voorkom je spijt achteraf. Ziet het er echt goed uit, ga er dan volledig voor. Dan is de kans op succes groot. Ben je single, dan wijst deze kaart vaak op een spontane ontmoeting. Houd ogen en oren dus geopend en laat het over je heenkomen. Wat financiën betreft is het beter om niet al te impulsief te zijn. Je banksaldo is helaas geen bodemloze put en dan is het goed om iets achter de hand te hebben. Geniet deze maand, maar ben ook voorbereid op een eventuele tegenvaller.

Meer over Esther

Esther is intuïtief astrologe en runt haar succesvolle praktijk Het 12e Huis in het Noord-Brabantse Liempde, waar ze op enthousiaste en gepassioneerde wijze cursussen en workshops geeft op het gebied van astrologie, tarot, numerologie & spiritualiteit en horoscoop. Haar passie én missie, is zelfbewuste vrouwen helpen inzicht te krijgen in zichzelf en hun leven, zodat ze hun droomleven kunnen creëren. Ze is auteur van de boeken Tarot voor Beginners en Astrologie voor Beginners. en sinds 2020 van De Maankalender. Ze schrijft al ruim 15 jaar wekelijks horoscopen en spirituele specials voor diverse magazines in Nederland en België. 

Esther heeft ook Facebook en Instagram.

Wil je nog meer inzicht in de maandelijkse tarotvoorspellingen, schrijf je dan gratis in voor het webinar die Esther online geeft op zaterdag 29 augustus a.s. om 14.00 uur. Ze gaat dan uitgebreid in op de tarotvoorspellingen per sterrenbeeld voor de komende maand en er is gelegenheid tot vragen stellen via chat. Hier kun je je inschrijven

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF