fbpx

Jim Bakkum en Bettina Holwerda keren eenmalig terug als Danny en Sandy voor speciaal Grease-optreden

Jaren geleden speelden Jim Bakkum en Bettina Holwerda Danny en Sandy in de musical Grease. Niet zomaar een reeks aan optredens voor hen. Het bracht ze de liefde. Inmiddels zijn ze getrouwd en hebben ze drie kinderen. Zondag keren ze eenmalig terug tijdens de Musical Awards op de Uitmarkt voor een speciaal Grease-optreden. 

De musical komt oorspronkelijk uit Amerika en werd gespeeld door John Travolta en Olivia Olivia Newton-John. Onlangs is Olivia overleden op 73-jarige leeftijd door de gevolgen van borstkanker.

Jim en Bettina leerden elkaar kennen tijdens het theaterseizoen van 2006/2007. Onderstaande video geeft je een terugblik van de Muscial Awards van zestien jaar geleden.

Dit Grease-optreden is ter ere van de Musical Awards: the Kick-off, waar jaarlijks fragmenten worden laten zien van het musical aanbod van het daaropvolgende seizoen. Het wordt een spectaculaire avond vol met dans, zang en ander soort spektakel. Naast Jim Bakkum en Bettina Holwerda treden ook musicalsterren Simone Kleinsma en Freek Bartels op. Musical Awards: the Kick-off is komende zondag 28 augustus live te zien om 21.20 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Bettina Holwerda zit niet stil, eerder deze zomer interviewden wij haar over de nieuwe voorstelling #PERFECT. Samen met Renée van wegberg laat ze daarin zien dat het leven niet altijd even perfect gaat. Zelfs als dat voor de buitenwereld wel zo lijkt. ‘Ik hou er niet van om in de zwaarte te hangen. Om te zeggen dat de nachten zwaar zijn bijvoorbeeld. Maar ik vind het wel belangrijk om te laten zien dat het bij ons soms ook niet goed gaat. Je wil net weggaan en je kind heeft net een volle luier. Iedereen herkent dat wel. Het is wel fijn voor mensen om dat eens te zien en daar het positieve uit te halen. Het hoort er gewoon bij’, vertelt Bettina.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF