fbpx

Jessie Jazz open over miskraam: ‘Onze bubbel vol met liefde klapte in één seconde uit elkaar’

Jessie Jazz Vuijk deelde gisteren een emotioneel bericht dat ze een miskraam heeft gehad. Samen met haar vriend Kaj Gorgels was ze in verwachting van hun eerste kindje. Voor ons is Jessie Jazz een powervrouw, dat ze dit zo met de wereld deelt.

Jessie maakte haar miskraam bekend via Instagram. Op de eerste foto staat een kaart, waar het volgende op stond. ‘Stilstand. Misschien ben je gefrustreerd omdat iets op zich laat wachten of tot stilstand komt. Toch is dit een zegen – het is een teken van goddelijke tussenkomst. Als de tijd in perfecte harmonie is, zal alles in vervulling gaan.’ Vervolgens met een foto van een zwangerschapstest en kleine slofjes. Het is mooi om te zien dat Jessie zo sterk in haar schoenen staat en dat ze dit deelt met haar volgers.

Jessie’s Diary

In de post beschrijft ze wat er gebeurde met haar op het moment dat ze een miskraam kreeg en hoe ze zich erover voelt. ‘Ik heb van de week een miskraam gehad. Onze bubbel vol met liefde klapte in 1 seconden in elkaar toen ik het bloed in mijn onderbroek zag. Mijn lichaam die in een mom van tijd alles eruit werkte. Het was heftig en verdrietig. Ik moest overgeven, poepen en bloeden tegelijk maar na een intens uur kwam er… rust, vertrouwen, liefde. Ik trok een kaartje en het omschreef alles wat ik al voelde. Dit is geen mislukking. Dit is een onderdeel van het hele proces. Ik voel het zieltje nog steeds dichtbij. Alsof dit moest gebeuren om alvast ruimte te maken. En ik kan niet anders zeggen, het heeft veel in beweging gezet. Mijn rebirth en daardoor de rebirth van @she.flore heeft een totaal een andere diepere betekenis gekregen. Mijn team was erbij toen alles gebeurde en ik heb mij nog nooit zo gedragen en verbonden gevoeld. Ik weet nu zeker dat ik met deze vrouwen mijn visies en dromen in de wereld kan zetten. Mijn lieve @kajstypetjes er is geen man op aarde man wie ik dit liever aan ga. Geen man die ik liever als de vader van mijn kind zie. Ik ben nog verliefder op je geworden dan dat ik al was. Ons kindje komt er, dat weet ik 100% zeker. Zwangerschap is vanaf moment één een volledige overgave. Het heeft mij nu al veranderd. Met tranen in mijn ogen en een hart vol liefde en vertrouwen, voel ik je dichtbij. Jij kiest het perfecte moment om in te dalen en tot die tijd genieten we al van je. Want stiekem was je er al die tijd al.’WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF