fbpx

Inzamelingsactie voor jonge tweeling van overleden agent Robin levert meer dan 150.000 euro op

De 30 jarige politieagent Robin kwam samen met zijn vrouw Suus maandagmiddag in een ernstig auto ongeluk terecht. Robin overleed ter plekke, Suus ligt te vechten tegen haar zware verwondingen in het ziekenhuis. De collega’s van het stel hebben een inzamelingsactie opgestart voor de jonge tweeling van het gezin. Een mooi lichtpuntje in deze nachtmerrie, de inzamelingsactie levert namelijk al meer dan 150.000 euro op. 

Fataal ongeluk

Het ongeluk gebeurde op de N9 in de buurt van Bergen. Robin en Suus zaten nietsvermoedend in de auto terwijl een vrachtwagen plots op de verkeerde weghelft terechtkwam en tegen hun aan knalde. Hoe de vrachtwagen op de verkeerde weghelft kwam is nog niet helemaal duidelijk. Het ongeluk ontstond mogelijk door een klapband, maar dit wordt nog verder onderzocht door de verkeerspolitie. De harde waarheid is wel dat agent Robin dit ongeluk niet heeft overleefd en zijn vrouw en twee dochters moet achterlaten.

Inzamelingsactie

Bij de Haagse politie is het ongeluk ingeslagen als een bom. De collega’s van Robin en Suus startte een inzamelingsactie voor het gezin van het stel. Uit machteloosheid, ze moesten iets doen, schrijven ze op de website, waar om een donatie wordt gevraagd. ‘Wij zullen er voor jou en de meisjes zijn, dag in, dag uit.’ In twintig uur tijd zijn er bijna 10.000 donaties gedaan, met een totaal bedrag van meer dan 150.000 euro. Er worden mooie reacties geplaatst onder de donaties, waarin medeleven wordt getoond aan het gezin. ‘Papa zijn bloed stroomt door jullie aderen en hij zal altijd over jullie waken. Jullie mama is sterk. Zo sterk dat wij allemaal kracht uitspreken dat jullie deze nachtmerrie samen met jullie mama kunnen verwerken.’ De inzamelingsactie gaat zo goed, dat het streefbedrag is verhoogd naar 200.000 euro.

Doneren voor Suus, Sofie en Feline kan via deze link. Hoe onzeker de toekomst voor het gezin op dit moment ook is, met deze donaties kan er in ieder geval gezorgd worden voor financiële zekerheid.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF