fbpx

In 2023 met een camper op pad? Plan dan nu de ultieme roadtrip

2022 is nog niet eens voorbij en wij horen al vanuit alle kanten de vakantieplannen voor volgend jaar. De een maakt en verre reis terwijl de ander aankomend jaar even overslaat. Maar waarom zoeken we het niet wat dichter bij huis? In eigen land bijvoorbeeld of bij onze zuiderburen. De perfecte afstand om met een camper af te leggen. Tijd voor de ultieme roadtrip! 

Een roadtrip is natuurlijk niets zonder een perfecte camper. Bij Goboony ben je op de juiste plek! Het leuke van een camper huren via Goboony is dat je huurt van een particulier of lokale ondernemer bij jou in de buurt. Omdat je bij Goboony het grootste aanbod van Nederland vindt, is er altijd wel een mooie camper die bij jou past. En natuurlijk zijn de campers veilig, APK gekeurd en goed verzekerd. Kortom alles wat je nodig hebt voor jouw perfecte roadtrip!

1. Roadtrip door eigen land

De keuze is reuze in ons kleine landje. Nederland is namelijk groot genoeg om meerdere interessante routes uit te stippelen. Start je roadtrip in je eigen woonplaats en rijdt van noord naar zuid. Langs Gouda, de stad van de kaas, door naar de Zaanse Schans, een ritje over de afsluitdijk, varen in Giethoorn en de zonsondergang bekijken op de Posbank bij Rheden. Je vindt rust in eigen land en ontdekt misschien wel nieuwe favoriete steden die zeker nog een bezoekje waard zijn en zie je Nederland met andere ogen.

2. Roadtrip door de Ardennen naar Luxemburg

Trek je er graag op uit in de natuur? Dan is een roadtrip door de Ardennen echt iets voor jou! Rijd door Limburg richting onze zuiderburen. Neem als eerste tussenstop het Zuid-Limburgse Heuvelland voor een mooie wandeling of een bezoekje aan Maastricht. Eenmaal over de grens rijd je al snel het natuurschoon van de Belgische Ardennen in. Jouw eindbestemming? De regio Mullerthal! Door haar golvende landschap ook wel Luxemburgs Klein Zwitserland genoemd. Een leuke uitvalbasis tijdens jouw verblijf in Luxemburg.

3. Roadtrip langs de kust naar Normandië

Roadtrippen met de zee in het vizier? Toer dan langs de kust richting Normandië. Start in je eigen woonplaats en zak af naar het zuiden. Rijd door naar de Belgische kust. Van Knokke tot De Panne en bepaal waar jij een tussenstop wilt maken. Zet vervolgens koers richting la douce France en trap langs de Opaalkust op de rem voor een wandeling langs de spectaculaire kliffen van de twee kapen: Cap Gris-Nez en Cap Blanc-Nez. Eenmaal in Normandië boek je een leuke accommodatie om van daaruit de mooiste plekken in de regio te verkennen.

Mocht je wat verder willen gaan dan eigen land, de Ardennen of Normandië zijn er natuurlijk nog veel meer opties. Goboony heeft namelijk ook campers beschikbaar op locatie. Start je reis op jouw geliefde vakantiebestemming en ga vanuit daar op ontdekkingstocht. Wie weet ontdek je veel meer moois dan wat je al eerder hebt gezien.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF