fbpx

Hier vind je in de meivakantie de mooiste tulpenvelden (en is het rustig)

In de Duin en Bollenstreek aan de Zuid-Hollandse kust vind je de mooiste bollen- en tulpenvelden van de wereld. Wie wil opladen mijdt de toeristendrukte en kiest bijvoorbeeld voor een mooie wandeling langs de tulpenvelden, in deze tijd is het één grote bloemenpracht.

Wandel bijvoorbeeld de Noordelijke Bollenroute of de Bolbloemenpracht. Wandelen is een fijne manier om in rust van alle mooie tulpenvelden te genieten. De paden lopen vaak vlak langs de velden en je hebt hier geen last van drommen mensen. Liever fietsen? Ook daarvoor zijn tal van routes.

Bollenvelden

Pas op de bollen

Let wel: foto’s maken in de velden is aantrekkelijk, maar het beschadigt de bloemen en bollen en het initiatief #haalhetnietinjebol heeft als doel mensen hier bewust van te maken. Wil je toch een selfie maken tussen de bloemen? In de streek zijn meerdere attracties die hier special op zijn ingericht, bijvoorbeeld de Tulip Experience Amsterdam en De Tulperij.

Kijk voor meer informatie op Visitduinenbollenstreek.nl

WENDY Voorjaarsspecial over de kracht van manifesteren

In de nieuwe voorjaarsspecial van Wendy vind je meer leuke uitjes die rust in je hoofd en kracht in je lijf geven. De nieuwe voorjaarsspecial van WENDY ligt nu in de winkel. In de special lees je daarnaast veel verhalen over het manifesteren van je eigen leven en het vinden van je levenskracht. In een vierluik vertellen Maxime Meiland, Kim Kötter, Halina Reijn en de zussen Anne en Esther Vedder over hun weg naar geluk en succes. Ook waren we thuis bij Frans en Mariska Bauer in Fijnaart, voor wie het heftige tijden zijn na het herseninfarct van Mariska. Hoe ze daarmee omgaan en waar ze hun levenskracht vandaan halen vertellen ze in een uitgebreid en openhartig interview. Ook maakten we een binnenkijker in het boshuis van Charlotte Labee, geven we veel tips die kunnen helpen om in je kracht te komen en vertellen we alle ins en outs over intermittent fasting.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF