fbpx

Held in eigen verhaal van Iris Enthoven: Ayla overleefde de tsunami in Sri Lanka

Voor haar podcastserie Held In Eigen Verhaal interviewt Iris Enthoven, sidekick bij Radio 538, mensen die iets heftigs meemaakten en dit wisten om te zetten in iets positiefs. In deze podcast gaat ze in gesprek met Ayla. Zij overleefde op 9-jarige leeftijd de tsunami in Sri Lanka. 

‘Op 26 december 2004 voltrok zich een van de grootste natuurrampen in recente geschiedenis: een zeebeving in de Indische Oceaan veroorzaakte een verwoestende vloedgolf en die tsunami eiste meer dan 230.000 levens in verschillende landen. Eén van de overlevende is Ayla, die op 9-jarige leeftijd met haar familie op vakantie is op Sri Lanka. Zij wordt meegesleurd door de vloedgolf maar wordt gelukkig op tijd uit het water getrokken. Makkelijk om erover te praten is het niet en daarom des te meer respect dat zij in de podcast te gast is.’

Iris Enthoven (8 maart 1994) is presentatrice en side-kick bij Radio 538, bekend van verschillende programma’s, haar podcast en haar eigen sociale mediakanalen. Daarnaast presenteert zij verschillende evenementen voor Red Bull. Sinds 2020 is Iris ook werkzaam bij radiozender 538 als vaste side-kick en presenteert ze diverse online formats voor 538 waaronder ‘De Laatste’ en ‘Platenbazen’. Naast alle presentatie klussen startte Iris de podcast ‘Held in Eigen Verhaal’. Al snel was dit #4 grootste podcast in Nederland.

Over Iris

Iris Enthoven


WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF