fbpx

Happy en Healthy het nieuwe jaar in!

Endorfine is een soort natuurlijke feelgooddrug; je gaat je er beter door voelen. Het stofje vermindert het gevoel van pijn en is betrokken bij het beloningssysteem in onze hersenen. Het zorgt dus voor aangename gevoelens. Ons lichaam maakt zelf endorfine aan door lichaamsbeweging en het eten van bepaalde voeding. Lees snel verder en zie hoe je optimaal de feelgooddrug kunt ervaren! 

Op zaterdag 2 en zondag 3 februari 2019 organiseert Akasha Holistic Wellbeing, in het Conservatorium Hotel van Amsterdam, de allereerste editie van Akasha Health Summit. Gedurende het hele weekend kun je je laten informeren en amuseren over het naleven van een happy, healthy en holistische levensstijl! Een weekend vol de feelgooddrug dus.

Over Akasha

Akasha Holistic Wellbeing bevindt zich in het Conservatorium Hotel, in het culturele hart van Amsterdam. De naam Akasha staat voor de vier basiselementen van de natuur: aarde, water, vuur en lucht!

Akasha Holistic Wellbeing Centre

Jaarlijks evenement

Akasha Health Summit is een jaarlijks evenement waarin verschillende deskundigen op het gebied van gezondheid, voeding, beweging en een happy mind samenkomen. Je wordt gedurende het hele weekend uitgenodigd voor lezingen, persoonlijke consults, workshops en masterclasses. Er worden ook verschillende activiteiten georganiseerd: van meditaties tot yogasessies en ontspannende massages.

Akasha Holistic Wellbeing Centre

Eerste editie

Tijdens de eerste editie, begin februari, zal onder andere Prof. Dr. Erik Scherder aanwezig zijn. Voor de Akasha Health Summit zijn er verschillende tickets te koop. Zo kun je een Wellness Weekender voor twee personen kopen, maar er is bijvoorbeeld ook een ‘Mom-To-Be’ ticket beschikbaar! Perfect als cadeau op een babyshower.

Wil je nou optimaal genieten? Lees dan nu hoe wat dé plek in Amsterdam is voor een onvergetelijke jaarwisselingWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF