fbpx

Trends en tips: zo creëer je in een handomdraai een tuin in Ibiza-stijl

Tegenwoordig is het niet alleen supertof om jouw woonkamer in te richten naar de laatste trends, maar zijn er voor de tuin ook steeds meer mogelijkheden! Ben jij nog op zoek naar toffe inspirerende items voor in jouw eigen fijne buiten omgeving en kan jij niet wachten een eigen Ibiza terras te creëren? Dan is Merel in Wonderland echt wat voor jou! Van buitenkleed, parasol tot eindeloos veel kussens, alles kun je er vinden om jouw tuin een kleurrijke touch te geven. Benieuwd geworden? Lees dan vooral verder.

Dè plek voor unieke oosterse items en jouw kleurrijke tuin aankleding.

Merel in Wonderland is een gezellig bedrijf gevestigd in Zwaanshoek, met voornamelijk een ontzettend grote webshop. Sinds het opstarten van de webshop in 2012 is Merel in Wonderland uitgegroeid tot ‘dè plek’ waar je moet zijn voor unieke kleurrijke items, maar ook als je van de welbekende Ibiza stijl houdt, gek bent op kleur of gewoon op zoek bent naar prachtige tuin aankleding! De producten worden nog steeds allemaal met de hand gemaakt in landen als India, Moldavie, Marokko en Bali, waarbij er zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van gerecycled materiaal.

wendy online 1Merel in Wonderland Trends en tips: zo creëer je in een handomdraai een tuin in Ibiza-stijl

Voor elke woonstijl een buitenkleed!

Op deze webshop kun je in ieder geval goed slagen voor een tof buitenkleed. Verschillende soorten, maten, patronen en kleuren, alles hebben ze. Dus ook al past de huisstijl die zij uitstralen misschien niet helemaal bij wat jij mooi vindt, een passend buitenkleed kun je er zeker weten vinden!

Zo hebben ze bijvoorbeeld duurzame PET buitenkleden, deze zijn gemaakt van 100% gerecyclede pet flessen, maar het fijne is dat ze heerlijk zacht aan voelen, net als een echt vloerkleed. Op deze manier kun je lekker op de blote voetjes naar buiten en creëer je echt een fijn en gezellig gevoel in de tuin! De buitenkleden dragen met trots het care&fair label en als lid draagt Merel in Wonderland bij aan het bestrijden van kinderarbeid en het verbeteren van de levensomstandigheden van gezinnen uit Pakistan en India. Daarnaast verkoopt Merel ook toffe buitenkleden met een jute uitstraling, dit past weer helemaal bij dat Ibiza en mediterrane gevoel en gewoon de gevlochten buitenkleden die ontzettend fijn zijn om mee te nemen in de camper of caravan op vakantie bijvoorbeeld! Voor ieder wat wils dus.

Beland in jouw eigen Wonderland met de Wonderella’s

Kleurrijke Balinese parasols passen helemaal binnen de laatste trends. Merel in Wonderland heeft hier een eigen touch aan gegeven en een sfeervolle collectie ontworpen vol met parels. ‘De Wonderella’s’ dat is hoe ze heten, een collectie met de prachtige Balinese parasols hoe wij ze allemaal kennen, maar dan met prachtige unieke stoffen voorzien van mooie bloemen en met gouddraad gevlochten patronen. Het zijn echt unieke items en ze worden in Bali zelf vaak gebruikt voor trouwceremonies, ik kan dus niet anders zeggen dan dat het echte eyecatchers zijn!

Ook voor tuinkussens, sierkussens en matraskussens kun je bij deze toffe winkel terecht

Om jouw terras helemaal af te maken zijn wat comfortabele kussens natuurlijk ook niet geheel onbelangrijk. Zo hebben ze trendy palletkussens, die je stoer kunt stylen op een bank gemaakt van pallets, maar je hebt tegenwoordig ook genoeg ander soort bankjes waar deze kussens op kunnen, deze zijn bijvoorbeeld gemaakt van bamboe. Bij deze vrolijke palletkussens, die wederom voorzien zijn van kleurrijke, unieke prints, verkopen zij ook armrollen, sierkussens, matraskussens en poefs. Zo kun jij jouw buiten inrichting helemaal af maken en alles mixen en matchen!

Genoeg keuze dus bij Merel in Wonderland. Ben jij meer op zoek naar interieur accessoires binnenshuis? Ook dat hebben ze! Bijvoorbeeld een sfeervol wollen vloerkleed of lampen. Zowel binnen, als buiten kan jij er dus jouw eigen Wonderland van maken! Hopelijk ben je geïnspireerd geraakt door dit artikel en is jouw tuin straks helemaal klaar voor de zomer.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF