fbpx

Haal de leukste zomer items nu in huis

De zonnestralen die naar binnen schijnen in je huis, heerlijk. Om niet alleen je huis, maak ook jezelf ook een zomer make-over te geven, hebben wij de leukste zomer items voor jou uitgezocht. 

1 Fleurige HKLiving Mokjes

Deze mokken zijn té leuk. Team Wendy loves HKLiving. Kijk maar in de zomerspecial, daar zie je bijvoorbeeld ook de gouden palmboomlamp in staan, maar deze kleurrijke mokken geven je etentje ook net iets meer gezelligheid. Pas maar op, want als je meer items ziet, wil je ze allemaal.

2 Zwierige rok

Een heerlijke rok aan in de zomer, wie wil dat nou niet? Makkelijk om even over je bikini of badpak aan te doen, maar ook een T-shirt of blouse is leuk met dit item.

3 Citrus plant

Niet alleen je gaderobe kan je zomer proof maken. Zet een mooie grote plant in je woonkamer neer. Een palmboom of een schattig Citrus plantje bijvoorbeeld. Het geeft je huis gelijk een zomers tintje en je krijgt er zelf ook een energieboost van. Én die citroenen, die kan je natuurlijk weer gebruiken voor een lekker zomers drankje. Dat is pas recycleren.

4 Strohoed the Shaddow

De zon is fijn, maar op het heetste moment van de dag, wil je misschien toch niet die hele zonnestralen in je gezicht hebben. Je wil natuurlijk niet verbranden. De prachtige strohoed van The Shaddow beschermt jou perfect tegen de zon en geeft je outfit ook nog een leuke touch.

5 Kleurrijke recycled shopper

Toch een dagje of zelfs langer uit huis? Je moet natuurlijk ook een zomers item hebben om deze spullen mee te slepen. Daarvoor is deze prachtige feloranje recycled shopper.

Bekijk hieronder alle leuke zomer items waardoor jij weer helemaal in je kracht komt te staan.

zomer items

Neem een abonnement op de Wendy-specials

Nu voor € 17,50 + 2 x zonneproduct van IK Skin Perfection t.w.v. € 71,50
De Wendy-specials verschijnen vier keer per jaar, in elk seizoen 1. Wil jij ook geen nummer meer missen? Neem dan nu een jaarabonnement en ontvang 4 x de Wendy-special plus 2 zonneproducten van IK Skin Perfection t.w.v. 71,50. Je ontvangt de de Mineral SPF 30 (€ 29,90) en de Sun SPF 50 (€ 41,90) van het mooie merk IKSkin Perfection. Deze krachtige, hydraterende zonnecrèmes beschermen je deze zomer optimaal tegen de zon en zijn bovendien natuurlijk en ontwikkeld in harmonie met de natuur!
Wendy Promo artikelIK Haal de leukste zomer items nu in huis
Deze actie geldt zolang de voorraad strekt, dus wees er snel bij. Ga naar wendyonline.nl/abonnementen


WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF