fbpx

Geef je smartphone een hoesje dat optimale bescherming biedt

Ben jij ook altijd zo bang om je smartphone te beschadigen? Of dit nu is met krassen en barsten of dat de interne hardware zelfs beschadigd is geraakt. Het is niet fijn! Er is een optie die al deze zorgen verhelpt, namelijk een smartphone hoesje. Deze beschermt niet alleen maar zorgt er ook voor dat je smartphone matcht met jouw eigen unieke stijl!

Voor de een is een smartphone niets meer dan een communicatie middel, terwijl voor de ander het zijn of haar werk kan zijn. Al met al is het ontzettend belangrijk je smartphone goed te beschermen. Ze zijn namelijk beste fragiel waardoor het met een simpele val of stoot al verkeerd kan aflopen. Je voorkomt deze ongewenste schade door een smartphone hoesje aan te schaffen. Bij hoesjesdirect.nl vind je een groot assortiment met allerlei verschillende smartphone hoesjes die goede bescherming bieden. Zo heb je ruime keuze op het gebied van kleur en materiaal en zijn er verschillende aantrekkelijke designs te vinden. De kans dat er een exemplaar tussen zit wat goed bij je past, is daarom erg groot!

Ons favoriete Samsung S22 hoesje

Voor de Samsung S22 zouden wij gaan voor een sportieve en stoere uitstraling. Neem bijvoorbeeld het groene Samsung S22 hoesje van flexibel TPU kunststof. Het hoesje is buigbaar, wat het gemakkelijk maakt om hem erop of eraf te halen. En ondanks dat het een zachte cover is worden de randen en achterkant goed beschermt. Ook vinden wij de Easy Fit Sportarmband een fijn Samsung S22 hoesje. Deze is perfect te gebruiken tijdens het sporten en beperkt de kans op schade tijdens het doen van je oefeningen. En het makkelijke van deze sportarmband is dat je prestaties gemakkelijk bij kunt houden.

mobigear rugged shield tpu backcover voor de samsung galaxy s22 groen Geef je smartphone een hoesje dat optimale bescherming biedt      mobigear easy fit neopreen sportarmband voor de samsung galaxy s22 oranje Geef je smartphone een hoesje dat optimale bescherming biedt

Ons favoriete Samsung S22 Plus hoesje

Voor de Samsung S22 Plus zouden wij gaan voor een stijlvolle en chique uitstraling. Neem bijvoorbeeld een Samsung S22 Plus hoesje van leer. Het leren materiaal is ontzettend duurzaam en biedt naast een goede bescherming een professioneel en verzorgd uiterlijk. Het fijne aan de leren hoesjes is dat ze is zo veel kleuren beschikbaar zijn. Dus voor ieder wat wils! De Samsung S22 Plus is natuurlijk een iets grotere smartphone dan de normale Samsung S22. Wij vinden het dan ook handig als we het Samsung S22 Plus hoesje op een bepaalde manier kunnen neerzetten zodat we er gemakkelijk een video op kunnen kijken. Deze hoesjes hebben een ring bevestigd aan de achterkant van het hoesje. Dit zorgt ervoor dat je hem op een bepaalde manier kan vasthouden of kan neerzetten. Super handig!

mobigear classic bookcase voor de samsung galaxy s22 plus roze Geef je smartphone een hoesje dat optimale bescherming biedt     mobigear armor ring hardcase voor de samsung galaxy s22 plus zwart Geef je smartphone een hoesje dat optimale bescherming biedt

Welk exemplaar vind jij het mooist?

Natuurlijk kan je zelf heerlijk rondstruinen om te onderzoeken welk smartphone hoesje jouw perfecte match is. Maar vind je het lastig om te bepalen welk model hoesje het beste bij jou zal passen? Geen paniek! Hoesjesdirect.nl helpt je graag met de zoektocht naar het perfecte smartphone hoesje.

Nieuwe Wendyspecial

In de nieuwe winterspecial van Wendy vind je een speciale bijlage van 32 pagina’s met verhalen over rouw en verlies. Koop hem in de winkel of via deze link.

winterspecial Merel woont met haar familie van 4 generaties op Ibiza: 'We leven in onze eigen bubbel'

Of neem een abonnement op de Wendy-specials en ontvang gratis een gift box van The Gift Label!

wendyspec Merel woont met haar familie van 4 generaties op Ibiza: 'We leven in onze eigen bubbel'WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF