fbpx

Fiene heeft een ernstige nierziekte en wilde een documentaire over haar leven laten maken: ‘Ik wil het onzichtbare zichtbaar maken’

Fiene heeft een ernstige nierziekte en wordt daardoor ernstig belemmerd in haar dagelijkse leven. Ze probeert zoveel mogelijk te leven als een normale tiener, maar er zijn dagen dat dit niet lukt omdat ze te ziek is. Aan Fiene zie je echter niet dat ze ziek is. Daarom wilde Fiene graag een documentaire over haar leven laten maken, om het onzichtbare zichtbaar te maken. Make-A-Wish Nederland zorgde voor haar wensvervulling en ook Wendy, die ambassadeur is van Make-A-Wish, bezocht Fiene voor de documentaire. Het is een prachtig portret geworden van een dapper en wilskrachtig meisje, hieronder kun je de hele documentaire bekijken! In de nieuwe lentespecial van Wendy vind je een speciale bijlage over het mooie werk van Make-A-Wish.

 

 

Over Make-A-Wish:

Elke dag horen gemiddeld 3 families in Nederland dat hun kind een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte heeft. Het gezinsleven verandert in één klap totaal. Die impact is moeilijk voor te stellen. Make-A-Wish Nederland wil al deze jonge patiënten tussen 3 en 18 jaar positieve energie meegeven. Een ervaring die ze sterker maakt. En vertrouwen en kracht geeft voor de toekomst. Dat doen we door samen hun allerliefste wens te laten uitkomen. Het leven van een ziek kind mag niet gaan over ziek zijn alleen!

 

 

 

 WENDY Herfst Special

Leven in liefde


Met o.a. interviews met Najib Amhali, Elle van Rijn en Mirella van Markus en hun partners over de liefde! 
 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF