fbpx

Extra winactie: win tickets voor het concert van Rondé tijdens de Welcome Sessions van Jim Beam

Rondé geeft 16 november een intiem concert tijdens de Welcome Sessions van Jim Beam. Het Amerikaanse bourbonmerk Jim Beam creëert met de wereldwijde Jim Beam Welcome Sessions unieke muziekervaringen die fans en bands dichter bij elkaar brengen. Op 16 november vindt de eerste Nederlandse editie plaats. De succesvolle indiepopband Rondé keert voor hun Welcome Sessions terug naar waar het allemaal begon: de Q-Factory in Amsterdam. En jij maakt kans op tickets voor deze once in a lifetime experience!

Wat kan je winnen?

Deze week mogen wij 5x tickets weggeven voor het concert van Rondé op woensdag 16 november in de Q-factory in Amsterdam! 

*Per ticket is er een +1 bij inbegrepen.

Rondé

Om de reis die bands en artiesten samen met hun fans maken te vieren, organiseert Jim Beam over de hele wereld Jim Beam Welcome Sessions. Deze  sessies zijn begin 2022 in het leven geroepen omdat het bourbonmerk gelooft in de verbindende kracht van muziek. Bekende bands en artiesten keren terug naar hun creatieve broedplaatsen, locaties waar hun succes begon.

De reis van Rondé

Rondé ontstond in 2014, toen een groepje leerlingen van de Herman Brood Academie voor een schoolopdracht een band oprichtte. Niet lang daarna werd de groep uitgeroepen tot 3FM Serious Talent. Ineens ging het hard; de band scoorde verschillende Top 40-hits en het nummer Hard to Say Goodbye belandde in 2021 op de eerste plaats van de Mega Top 30. Dit succes volgde na dagen en nachten in de Q-Factory studio’s. Luister hier de nummers van Rondé!

De kracht van muziek

Veronique Mura, Global Brand Vice President van Jim Beam: ‘Als bourbonmerk dat al eeuwenlang mensen samenbrengt, zien we de kracht van muziek om te verbinden en te inspireren. Na de coronapandemie is de behoefte van muziekfans om opnieuw contact te leggen en zich te herenigen groter dan ooit. Met onze Welcome Sessions creëren we een ervaring die iedereen dichter bij elkaar brengt.’ Fans van Rondé kunnen zich aanmelden op www.jimbeamwelcomesessions.nl. Diegenen die de organisatie weten te overtuigen van waarom zij de grootste fans zijn, maken kans op een meet & greet.

Over Jim Beam

Jim Beam is een whiskeyproducent uit Kentucky in de Verenigde Staten, eind 1700 opgericht door de Duitse kolonisten familie Boehm (later veramerikaanst naar Beam). Jim Beam is inmiddels de bestverkochte bourbon ter wereld. Fred Noe, Master Distiller van de zevende generatie van Jim Beam, blijft trouw aan het familierecept dat al generaties lang wordt doorgegeven. Het portfolio van Jim Beam bestaat uit onder andere Jim Beam Bourbon, Jim Beam Black, Jim Beam Double Oak, Jim Beam Honey en Jim Beam Apple.

Lees hier meer over Jim Beam

Meedoen?

Wil jij graag tickets winnen voor het concert van Rondé tijdens de Jim Beam Welcome Sessions? Zo maak je kans:

  • Volg @wendyonlinenl & @jimbeamofficial op Instagram
  • Like de post van deze winactie
  • Laat ons weten waarom jij de tickets wil winnen en tag met wie jij graag naar het concert wil.
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jim Beam (@jimbeamofficial)WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF