fbpx

Extra winactie: win een ‘Naar Buiten’ pakket van Fiskars

Wendy gaat in de nieuwste lentespecial ‘Naar Buiten’! Voel je je ook gelukkiger als je even naar buiten bent geweest? Dan is deze winactie helemaal iets voor jou. Fiskars biedt jou de beste artikelen voor in en om het huis. Hetgeen wat Fiskars wil bereiken: het creëren van geluk in en om je huis.

Wat kun je winnen?

Voor deze week mogen wij een samengesteld pakket ter waarde van €150 van Fiskars weggeven. Dit pakket bestaat uit:

  • PowerGear X takkenschaar bypass M LX9Deze takkenschaar kan gebruikt worden voor het frequent knippen van vers hout tot 50 mm en bestaat uit Bypassbladen voor het gemakkelijk grijpen van takken en zorgt voor recht snoeiwerk. Daarnaast is de takkenschaar duurzaam en licht in gebruik dankzij de aluminium steel en comfortabele Softgrip™ handgreep.
  • Singlestep heggenschaar: Is geschikt voor het knippen van heggen en struiken. De robuuste en comfortabele handgrepen zijn gemaakt van polypropeen en met glasvezel versterkt. De bladen zijn gemaakt van gehard staal met antikleefcoating.
  • Xact onkruidtrekker: Met de Xact onkruidtrekker verwijder je moeiteloos geworteld onkruid. De handgreep is ergonomisch vormgegeven en naast dit is de onkruidtrekker milieuvriendelijk en van lichtgewicht.

Fiskars

Met gevoel voor design creëert Fiskars, al meer dan 370 jaar, tuingereedschappen van hoge kwaliteit om het werken in de tuin een nog fijnere bezigheid te maken. Fiskars is er voor de enthousiastelingen, mensen die hun passie volgen en het leven (willen) creëren dat ze voor ogen hebben. Niets houdt ze tegen, ook een beetje onkruid niet. Vol enthousiasme storten ze zich op elk tuinklusje. Tuinieren ontstresst en maakt gelukkig. En dat is precies wat Fiskars wil bereiken: het creëren van geluk in en om je huis.

Meedoen?

Wil jij een ‘Naar Buiten’ pakket van Fiskars winnen? Zo maak je kans:

  • Volg @wendyonlinenl & @fiskars op Instagram en Facebook
  • Like de post van deze win actie
  • Laat in de reacties weten waarom je het pakket van Fiskars wil winnen
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.

[sibwp_form id=88]

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Fiskars (@fiskars)WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF