fbpx

Extra winactie: win een cadeaubon ter waarde van 50 euro van de Intratuin

Misschien heb je de nieuwe lente special al in huis. Dan is het je niet ontgaan dat het thema ‘Naar Buiten’ is. Om jou te helpen bij het opknappen van je tuin, hebben wij wel een hele leuk extra winactie deze keer. Heb jij al zin om de hele Intratuin af te struinen? Doe dan mee! 

Wat kun je winnen?

Met deze extra winactie mogen wij 6x een waarde bon ter waarde van 50 euro van de Intratuin weggeven.

Intratuin

Intratuin staat voor groen. Sinds de oprichting in 1980 streven zij ernaar om mensen dichter bij een groene, natuurlijke manier van leven te brengen. Vakmanschap, kennis en inspiratie staan hierbij centraal. Iedere dag informeren zij hun bezoekers over de mogelijkheden van een gezonde, groene omgeving en inspireren zij ze met ideeën voor binnen en buiten. Als tuincentrum en sfeerwinkel maakt Intratuin winkelen voor tuin, huis en balkon tot een inspirerende vrijetijdsbesteding. Kleurrijk, sfeervol, praktisch en gastvrij. En altijd biedt Intratuin iets extra’s: stylingtips, creatieve workshops en speciale acties die onze klanten elk bezoek weer op nieuwe tuin- en woonideeën brengen.

Meedoen?

Wil jij graag een waardebon van de Intratuin winnen? Zo maak je kans:

  • Volg @wendyonlinenl & @Intratuin op Instagram en Facebook
  • Like de post van deze win actie
  • Laat in de reacties weten waarom je een waardebon van de Intratuin wil winnen
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.

[sibwp_form id=90]WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF