fbpx

Extra winactie: 3 x een elegant overhemd van Gentile Bellini

Vanwege Valentijnsdag hebben we deze week een leuke extra winactie: we mogen namelijk drie overhemden weggeven van het mooie merk Gentile Bellini. De exclusieve overhemden zijn een prachtig cadeau voor jouw lief! En daarmee doe je jezelf ook een beetje een plezier, want deze overhemden staan mannen echt heel mooi. Italiaans mooi zeg maar.

Italiaanse mannen staan erom bekend dat ze zich goed kleden. Stijlvol overhemd, mooie broek. Hoe leuk dat je zo’n mooi Italiaans overhemd nu ook in Nederland kunt kopen. De overhemden van Gentile Bellini zijn slim fit modellen, die mooi afkleden en er zijn overhemden met leuke prints zoals fietsen, bloemen en dieren. Daarnaast zijn er ook blanco overhemden, voor een meer zakelijke uitstraling. Tot slot heeft Gentile Bellini ‘premium’ modellen, deze zijn gemaakt van satijn. Alle overhemden zijn van eersteklas kwaliteit.

Neem een kijkje op de site van Gentile Bellini om te zien welke mooie overhemden er allemaal zijn. En check ook de leuke prints!

1 Extra winactie: 3 x een elegant overhemd van Gentile Bellini

Wat moet je doen?

Zou jij wel zo’n mooi overhemd van Gentile Bellini willen winnen? Vul dan hieronder je gegevens in en laat ons via de socials weten waarom jij graag een overhemd zou willen winnen.

Volg Gentile Bellini ook op Instagram.

 

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF