fbpx

Extra Vaderdag winactie: win een giftbox voor hem van The Gift Label

Vandaag is het Vaderdag. De tijd om HEM te verrassen met de prachtige Vaderdagcadeaus van The Gift Label. Dit jaar hebben ze supercoole designs speciaal gemaakt voor alle Best Dads, en Daddy Cools! Hoe fijn is het om vandaag kans te maken op een tof pakket. 

Wat kun je winnen?

Met deze extra winactie mogen wij 5x een giftbox weggeven ter waarde van € 24,99 van The Gift Label. In de box zitten twee heerlijke verzorgingsproducten. Een handzeep en doucheschuim van 250 ml.

The Gift Label

The Gift Label is een lifestyle brand gevestigd in Amsterdam. Het is onze passie om producten te creëren die geliefd zijn en vrolijkheid verspreiden! Unieke cadeaus die leuk zijn om te kopen en nog leuker om te geven! Onze producten zijn met veel liefde en zorg gemaakt. Wij vieren altijd de kleine dingen in het leven en proberen mensen te blijven verrassen! Wij zijn graag jouw personal gift label voor originele cadeaus. Je kan ons vinden op verschillende locaties wereldwijd of online via de website. Let’s throw kindness around like confetti!

Meedoen?

Wil jij graag een giftbox van The Gift Label winnen? Zo maak je kans:

  • Volg @wendyonlinenl & @Thegiftlabel op Instagram en Facebook
  • Like de post van deze win actie
  • Laat in de reacties weten waarom je de giftbox van The Gift Label wil winnen
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Keep on giving (@thegiftlabel)WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF