fbpx

Even Weg met Wendy: geniet van de natuur in de Diamond Suite op park Kampinastaete

Bij Wendy Online testen we elke twee weken de leukste even weg bestemmingen in Nederland. Het is fijn om in de wintermaanden er even tussenuit te gaan, niet alleen in het buitenland, maar ook in eigen land. Deze keer reviewen we voor jouw één van de zes Diamond Suites op park KampinaStaete.

Wat was de eerste indruk van KampinaStaete?

Het park is gelegen in het pittoreske Oisterwijk in Brabant. Je kan hier echt genieten. Er staan verschillende huisjes zoals de Diamond Suite, Tiny Cottages en trendy Lodges. We werden warm ontvangen. Met een pasje konden we 24 uur per dag de poort openen om het terrein op te rijden. Op het moment dat we aankwamen, was het al schemerig. De gezellige lampjes langs het pad vielen meteen op. Het brengt een heel leuke sfeer met zich mee. Nadat er iemand was meegelopen naar het huisje, pakten we onze spullen uit in de Diamond Suite waar we verbleven voor een nacht.

Hoe is de accommodatie?

Alle accommodaties zijn stijlvol ingericht en gaan volledig op in de omgeving. Het hele park is aangeplant in stijl van de omliggende bossen. De hottub maakt de vakantie helemaal compleet. Het werkt op hout, dus je kan ook nog eens zelf een vuurtje stoken.

Wanneer je het huisje binnenstapt zie je een groot bed staan. Vanuit het bed kijk je meteen de natuur in. Je kan zoveel lichtinval maken als je wil. Er zit namelijk een groot raam in het huisje wat tot aan het dak doorloopt. Er zit een klein woonkamertje in met twee mooie roze fauteuils en een keuken inclusief koelkast, borden, bestek, glaswerk en een vaatwasser. Plof met een kop thee of koffie op je fauteuil, want er staan ook een koffieapparaat en een waterkoker voor je klaar. De ruimte beschikt over een airco die de ruimte heerlijk kan verwarmen op een koude winterdag, maar ook kan verkoelen op een warme dag. In de ruimte is geen tv aanwezig, maar dat is helemaal niet erg. Des te meer aandacht je aan je gezelschap kan geven. Voor een slap gesprek zit je in Brabant goed en voor één met inhoud kun je je laten inspireren door de kletspot die op tafel staat in het huisje.

Hoe voelt het na één nachtje slapen?

We werden wakker van het geluid van tjilpende vogels en kwakende kikkers. De airco had het warm gehouden in de kamer en de bedden liggen fantastisch. De avond ervoor hebben we gebruik gemaakt van de hottub en hebben daarna gebruik gemaakt van de regendouche. Als je ’s avonds in de hottub wil, houd er dan rekening mee dat het opwarmen van het bad ongeveer twee uur kost. Maar dan heb je wel een lekker warm bad van ongeveer 37 graden. Toen we net uit bed stapten, werd er op het raam geklopt en werden we verrast met een ontbijt box die je extra kan bestellen bij de receptie. In de kastjes staan borden en glazen, dus je kan zelf je tafel gezellig opdekken. Je kan je dag niet beter starten!

Is KampinaStaete een aanrader?

Het was fijn om te overnachten bij KampinaStaete. Echt een aanrader dus! Je wordt omringd door de natuur en komt echt even helemaal tot rust. Leg je telefoon en laptop weg en ga echt even offline. Het is erg lekker om het drukke leven te ontvluchten en vooral genieten van de tijd met elkaar.

Is er in de buurt ook iets te doen?

Trek je wandelschoenen aan en loop direct de Oisterwijkse bossen of natuurgebied de Kampina in. Loop daarna gerust naar een restaurantje voor een kop soep of chocolademelk met slagroom. Je komt namelijk een hoop boscafeetjes tegen op de route. Daarnaast barst Oisterwijk van de leuke restaurantjes om te lunchen of te dineren. Houd je van baksels en andere lekkernijen? Dan is het zeker de moeite waard om langs de patisserie van Robèrt van Beckhoven te gaan. Je kan zelfs een kijkje in de keuken nemen als je in de rij staat te wachten! Naast al deze mogelijkheden is het ook, om straks als het weer goed weer is, te gaan picknicken in het bos of te gaan zwemmen in het natuurbad op maar vijf minuten loopafstand van KampinaStaete.

Wil je meer informatie over het vakantiepark KampinaStaete? Of alvast jouw overnachting boeken? Ga dan naar kampinastaete.nl.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF