fbpx

Even Weg met Wendy: geniet van de natuur in een Cuber Suite op de Veluwe

De redactie van WENDY test voor jou de leukste en mooiste bestemmingen die in Nederland te vinden zijn. Deze week reisden we voor je af naar een prachtige suite in Hoenderloo. Het unieke aan de Cuber Suites is, dat ze zich midden in de natuur bevinden en vol technische snufjes zitten. Volop luxe in de natuur dus!

Wat was de eerste indruk van Cuber?

Na de Veluwse heide al een aantal keer om ons heen te hebben gezien, waren we bijna op onze eindbestemming. Twee nachten in onze eigen Cuber suite met sauna, dat was al een heerlijke gedachte. Voor de parkeerplaats stond een groot bord met ‘Cuber’ erop. Daarnaast was de plattegrond van het park te vinden. Nummer vijftien, waar wij zaten, was helemaal achteraan – tegen de bosrand aan. Met onze spullen liepen we over het prachtige park, voorzien van zoveel groen. Onderweg keken we onze ogen uit naar verschillende suites die we tegenkwamen. Onze eerste indruk van Cuber was dan ook heel goed. Aan de buitenkant zag de accommodatie er al netjes en mooi uit.

Vijf dagen voor je aankomt, kun je de Cuber app openen. Je beantwoordt een aantal vragen, zodat jouw persoonlijke gids tevoorschijn komt. Die persoon is 24/7 bereikbaar voor al je vragen over de Cuber, maar ook over de omgeving. Zo vroegen wij de mooiste routes in de buurt. Met de app kun je ook het slot van de cabin openmaken, maar ook de lichten, jaloezieën en de temperatuur bedienen.

Hoe is de accommodatie?

De Cuber suite is van alle gemakken voorzien. In de badkamer vind je een heerlijke regendouche met een glazen plafond. Bij een heldere nacht kun je hier sterren kijken en overdag geeft het zoveel natuurlijk licht. Verder bestaat de suite uit een knus zithoekje, een kingsize bed, keuken met bar én een vaatwasser. Wat wil je nog meer?! Eén zijkant van de suite is volledig van glas, waardoor je vanuit elke plek in de suite de natuur in kijkt. Je kunt buiten zitten op het verhoogde terras met een houtkachel. Als je geluk hebt bij het boeken, is de suite met sauna of hottub nog vrij. Wij hadden een heerlijke sauna, die midden in de natuur stond, net als de Cuber suite.

Hoe voelt het na één nachtje slapen?

We werden fijn wakker. Met één druk op de knop kwamen de jaloezieën langzaam omhoog en keken we vanuit ons bed de Veluwe in, prachtig! We kwamen helemaal tot rust. In de Cuber app kun je ook ontbijtjes bestellen die ze rond een uur of negen langsbrengen. Van smoothie tot een vers croissantje van een bakker uit Hoenderloo. Ultiem genieten.

Is de Cuber suite een aanrader?

Ben jij een echte natuurliefhebber of toe aan rust? Dan is het zeker een aanrader om twee nachtjes te verblijven in een Cuber suite. Hier geniet je ultiem van het huisje én de omgeving.

Is er in de buurt ook iets te doen?

De Cuber suites liggen midden in een bosrijk gebied: de Veluwe. Op een paar minuten afstand zijn een tal aan fijne wandelroutes te vinden. Je kunt natuurlijk ook de gezellige dorpssfeer opzoeken in het centrum van Hoenderloo. Of bezoek steden als Zutphen, Apeldoorn of Arnhem. Genoeg te beleven dus!

Cuber Suites is een concept van Break Away Concepts en Roompot, meer informatie vind je hier.

Cuber suite

Bekijk hieronder beelden van de Cuber suite.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF