fbpx

Een paar weken geleden vertelde Merel nog over haar uitgezaaide borstkanker, nu is ze helaas overleden

‘Dag mooie, prachtige, dappere, krachtige en bovenal allerliefste Mereltje. Wat zullen wij jou ontzettend missen’, plaatste Merels man Bob gisteren op Facebook. Afgelopen zondag heeft Merel van der Linden – Cornet op 31-jarige leeftijd in het bijzijn van Bob het leven losgelaten. Haar familie en vrienden zijn blij en dankbaar voor alles wat ze haar jongens heeft gegeven. 
WENDY sprak vorige maand met Merel over haar veerkracht en positiviteit, want zo herinneren wij Merel. Als een enthousiaste vrouw die graag haar heftige, maar inspirerende levensverhaal met ons deelde. Om zo ook mensen erop te wijzen dat ze zich eens in de zoveel tijd moeten controleren. In het interview vertelt ze hoe ze gen draagster bleek te zijn. En hoe haar leven nogmaals instortte toen ze afgelopen september voor de tweede keer uitgezaaide kanker kreeg. Hoewel dit allemaal in haar leven gebeurde, bleef ze positief en hield ze zich zo min mogelijk met de dood bezig. ‘Waar en wanneer gaat het mis? Ik ben er zo min mogelijk mee bezig. Ik wil nog alles eruit halen wat erin zit, maar ik moet dat wel doen binnen het energielevel wat ik heb. Het klinkt heel gek maar ik ben gelukkiger dan ooit sinds ik de diagnose heb gehad. Nu ik weet dat ik niet lang meer heb, beleef ik de dingen zo intens. Laatst hebben we pompoenen uitgehold. Dat vinden de kinderen zo fantastisch en uit dat soort momenten haal ik veel energie. De kinderen weten dat ik niet lang meer heb. We weten zelf ook niet hoe lang, dus het is lastig uit te leggen. De jongste is zich er erg bewust van. Hij kwam laatst nog naast mij liggen in bed en zei: “Je gaat toch niet nu al dood hé.” “Dat ben ik niet van plan”, antwoorde ik.’
Lees hier het hele verhaal van Merel.

Wij wensen alle nabestaanden heel veel sterkte met dit grote verlies.

Foto: Roos KomanWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF