fbpx

Help Wendy Wagenaar en ontvang een doneercadeau!

Wat als je de diagnose ongeneeslijke kanker krijgt? Wat zou jij dan doen? Wendy gaat op zoek naar mogelijkheden. En in haar zoektocht is ze mogelijkheden tegengekomen, die wel degelijk een effect op haar kanker hebben gehad. Het is inmiddels haar drive en haar bevestiging om door te gaan. Ze kan dit niet alleen. Help jij haar mee? Wendy heeft het Doneercadeau in het leven geroepen. Voor €15, €20, €25 of €50 krijg je een prachtige set armbanden cadeau!

Wendy: ‘Mijn ziekte heeft mij naast verdrietige momenten, ook vele dierbare en mooie herinneringen opgeleverd. Zoals de onvoorwaardelijke liefde en hulp van mensen.  Ondanks dat ik afhankelijk ben van donaties om mijn behandelingen voor te zetten, is het niet iets wat went: ‘zomaar ‘ een donatie krijgen. Dus noem het Doneercadeau: het goed-gevoel-plan, het bezig-blijven-plan, het bedankt-voor-het-vertrouwen-plan.

Wendy heeft inmiddels €11.382 opgehaald via crowdfundigng. Haar doel is €25.000, want dan kan zij voor vervolgtherapie naar Keulen. Wil jij Wendy helpen?

BESTEL HIER JOUW ARMBANDENWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF