fbpx

Dit zijn de leukste uitjes om te doen met je tienerdochter

Het paasweekend staat voor de deur en dat betekent een extra dag vrij. Hoe fijn is het om deze te spenderen met je dochter. Neem haar mee naar de film, of organiseer thuis een selfcare dagje. Dit zijn onze tips.

1 Beautiful Disaster

De namen Dylan Sprouse en Virginia Gardner zeggen jou waarschijnlijk helemaal niks. Maar wacht maar tot je je puberdochter van een jaar of zestien verrast met dit uitje. In de film zie je het verhaal over Abby die haar best doet om haar duistere verleden te vergeten. Wanneer ze als eerstejaars aankomt op de universiteit wordt haar kans op een nieuw leven al snel gedwarsboomd door Travis, die daar bekend staat als Mr. Onenightstand. Als dat maar goed gaat! De film is vanaf 6 april in de bioscoop te zien. Bekijk hier vast de trailer.

2 Huur witte fietsen in Nationaal Park de Hoge Veluwe

Er is niks lekkerder dan van de natuur te genieten. En dat kan je zo leuk maken als je zelf wil. In het park de Hoge Veluwe verhuren ze de zogenoemde ‘witte fietsen’ om het park te ontdekken. Maar natuurlijk kun je dit ook wandelend doen. Een leuk uitje voor alle leeftijden. Midden in het park is een groot restaurant met speeltuin en een bezoekersmuseum.

3 Thuis spa

Én als je dan toch even wil relaxen thuis, kun je ook met je dochter een spa middagje houden. Pak de maskertjes, komkommers en theepot er maar bij. Dit duurt waarschijnlijk wel een paar uur. Ondertussen kun je kletsen over van alles wat je dochter op dit moment bezighoudt.

4 High tea

Geniet van een heerlijk verzorgde high tea bij een restaurant in de buurt. Laat je verwennen met bon bons, sandwiches en taartjes. Of ga voor de budget versie aan huis. Bij de supermarkt zijn er veel lekkere en gezonde dingen te vinden in het teken van Pasen. Smullen maar!

5 Gieren, lachen, brullen

Als je na de film nog niet bent uitgekeken, zet dat op zondagavond om 21:30 ‘Wie van de 3‘ op. Wendy presenteert het programma en geloof ons, je gaat geheid lachen!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF