fbpx

Dit zijn de 6 nieuwste films en series die in mei verschijnen

Het is weer mei, dat betekent tijd voor een lijst met de nieuwste films en series die uitkomen in mei. Het zijn er een heleboel, maar hieronder vindt je de leukste die je moet zien! Nodig je vrienden of familie uit en organiseer een gezellige filmavond.

Goede Tijden, Slechte Tijden Classics (1 mei – Videoland)

Op 1 mei komen de eerste negen seizoenen van Goede Tijden, Slechte Tijden online op Videoland. Je kan alles weer helemaal opnieuw herbeleven, want waar begon het verhaal van deze soapserie nou eigenlijk?

The Survivor (3 mei – Netflix)

Deze boksfilm speelt zich af net na de Tweede Wereldoorlog en vertelt het verhaal van een Auschwitz overlever. In deze tijd werd hij gedwongen om te vechten tegen gevangen. In New York gebruikt hij het boksen om dit verleden een plekje te kunnen geven.

The Quest (11 mei – Disney+)

Deze fantasieserie neemt je mee in het verhaal van acht tieners die in de fictieve wereld van Everalm worden gedropt. Daar moeten zij het Koninkrijk redden. Alle wezens die je kan bedenken bij een fictiefilm zijn aanwezig. Een echte wegkijker dus.

Loin du Périph – (13 mei Netflix)

Omar Sy, de fantastisch Franse acteur uit onder andere Lupin en Intouchable is nu te zien in de nieuwe film Loin du Périph (The Takedown). De film is een actiekomedie over twee agenten die na tien jaar samen weer samen moeten werken om een moord op te lossen. Dit is echter niet makkelijk, want er liggen veel problemen op de loer.

 F*ck de Liefde 2 (13 mei – Netflix)

Hij is terug van weggeweest, F*ck de Liefde 2! Opnieuw duiken we in het liefdesleven van Lisa, Bo, Kiki en Donna op Ibiza. De film zit vol liefde, drama en vooral humor.

Obi-Wan Kenobi (27 mei – Disney+)

Voor de Star Wars liefhebbers: op 27 mei komt eindelijk de serie online. Ewan McGregor keert terug in zijn rol als Jedi-meester en Hayden Christensen als Darth Vader. Dat wordt lang wegkijken in de zon!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF