fbpx

Dit is Miss Nederland 2019

Ieder jaar wordt er weer opnieuw een Miss Nederland gekozen, de knapste kop van Nederland mét een doel voor ogen. De 24-jairge Sharon Pieksma uit Rotterdam mag zichzelf gelukkig prijzen. Gisteren is zij uitgeroepen tot Miss Nederland!

https://www.instagram.com/p/BzV_qWcozGR/

Rolmodel

De dames die meededen aan de Miss Nederland verkiezing werden dit jaar gevolgd in het tv-programma ‘Op Jacht Naar De Kroon’ op RTL 4. De Miss Nederland Organisatie gelooft in meiden in hun kracht te zetten. Dát is wat Miss Nederland doet: een rolmodel creëren met de kroon als symbool van zelfverzekerdheid. Voor de organisatie en het Mooiste Meisje van Nederland gaat het namelijk ook niet om alleen wereldvrede of ‘glitter & glamour’ uitstralen; de eigentijdse Miss Nederland verenigt beauty, brains en business. Ze is een rolmodel voor jonge mensen en staat middenin de maatschappij, waarbij empowerment en zelfverzekerdheid centraal staat. Sharon wil zich graag inzetten voor minder plastic in de wereld. Met die kracht wil ze anderen inspireren. Ook wil zij (jonge) meiden meegeven trots te zijn op hun eigen lichaam, hoe die er ook uit ziet. Haar motto: Je bent goed zoals je bent.

De jury

Zoals gewoonlijk is er een kritische, maar rechtvaardige vakjury die dit jaar bestond uit: Monica van Ee, mede-eigenaar van Miss Nederland en directeur van hannah, fotograaf William Rutten, hoofdredacteur van Talkies Magazine Kristina Bozilovic en LINDA.TV- presentator en ontwerper Janice, Ani Muradian – Willekes, oprichtster van Ani Ani Beachwear, en natuurlijk Nicky Opheij, Miss Nederland 2017 en auteur van ‘On A Mission’. De finalisten werden niet alleen op hun presentatie en uitstraling beoordeeld, maar ook op kwaliteiten zoals elegantie, klasse, zelfbewustheid, goede communicatieve vaardigheden en een sterk en intelligent karakter.

De kroon

Wauw, wat is de kroon weer schitterend! Miss Nederland 2018 Rahima Dirkse mocht Sharon ‘kronen’ tot Miss Nederland 2019. De kroon is ingelegd met schitterende Swarovski kristallen, gemaakt door het exclusieve sieradenmerk LOTT.gioielli. Het lijkt ons wel een beetje zwaar, die kroon op je hoofd, maar het is natuurlijk wel een echte eyecatcher. 😉

Juryvoorzitter Monica van Ee over de vers gekroonde Miss: ‘Sharon is opgevallen door haar natuurlijke en sprankelende uitstraling. Zij is voor ons een voorbeeld van natural beauty en een ieder die zowel mij persoonlijk als de organisatie kent, weet dat dit een heel belangrijk pluspunt is. Je hoeft je niet te verbergen achter lagen make-up en filters. Sharon heeft geen opsmuk nodig om te stralen, hoe mooi is dat! Wij denken ook haar dromen te kunnen waarmaken en haar te helpen om haar doelen te realiseren, want dat is de doelstelling van de Miss Nederland Organisatie!’WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF