fbpx

Dit is hoe je de trendkleuren van deze winter draagt voor de feestdagen

Na twee ingetogen jaren is alles weer mogelijk deze feestdagen en dat zien we terug in kleurrijke en sprankelende feestcollecties. Naast het bekende zwart, zilver en goud zien we deze winter veel opvallende en vrolijke kleuren, zoals rood, groen en fuchsia. Hoe fijn én handig dat deze trendkleuren prachtig samengaan met de klassieke kleuren. Dat kan feestelijke combinaties opleveren. Je hoeft helemaal niet in het nieuw te gaan, want met een toevoeging van deze trendkleuren aan je bestaande feestoutfit maak je er een stijlvolle, trendy én duurzame partylook van.

Hoe draag je de genoemde trendkleuren tijdens de feestdagen en wat is het psychologische effect? Style Coach Milou Bitter van Milooks heeft de vijf meest opvallende en toch draagbare trendkleuren voor ons op een rijtje gezet.

BeFunky collage Dit is hoe je de trendkleuren van deze winter draagt voor de feestdagen

Omoda – Zara – Sissy-Boy

1. Fuchsia

Fuchsia is de meest opvallende trendkleur voor deze winter. Een kleur die op de catwalk, zoals bij Valentino, dominant aanwezig was. Fuchsia staat voor vrolijk en vrouwelijk en laat zich mooi combineren met zwart en zilver. We zien deze kleur ook in complete party outfits, zoals jumpsuits, jurken en powersuits (broek met blazer).

BeFunky collage 1 Dit is hoe je de trendkleuren van deze winter draagt voor de feestdagen

ZARA – ONLY – Omoda

2. Groen

Groen staat voor rustgevend en toegankelijk. Het is dan ook niet voor niets een kleur die veel mensen goed staat. In de partycollecties zien we de chique kleur ‘Pine green’ veel voorbijkomen. Die kleur staat mooi met zwart. Maar, deze kleur kan ook trendy en kleurrijk gecombineerd worden met cognac en fuchsia, of warm met bijvoorbeeld beige of crème wit. Met zowel zilver als goud vormt het een stijlvolle en feestelijke combinatie.

BeFunky collage 2 Dit is hoe je de trendkleuren van deze winter draagt voor de feestdagen

Scotch & Soda – Sissy-Boy – Omoda

3. Rood

Deze trendkleur, ook wel ‘Lava falls’ genoemd, is een zachte en rijke rode kleur die voor de feestdagen een chique combinatie vormt met zwart, offwhite of zilver. Rood staat voor krachtig en energiek en is, net als fuchsia, een kleur waarin je zeker zult opvallen.

Naast de opvallende trendkleuren zien we ook dit seizoen weer veel zilveren en gouden outfits voor de feestdagen. Glitterdraad wordt veel gebruikt voor een broek of gebreide top, maar we zien bijvoorbeeld ook hele outfits in het zilver, goud, metallic of met pailletten voorbijkomen. Feestelijk en opvallend!

zilver Dit is hoe je de trendkleuren van deze winter draagt voor de feestdagen

Veaul – Omoda – Costes

4. Zilver

De koele kleur zilver is makkelijk te combineren met de trendkleuren groen, fuchsia of rood, maar je kan ook een chique look creëren met zwart of wit. Je kan kiezen voor een toegankelijke outfit met één item in het zilver, zoals een top of broek, maar ook voor iets meer glam door een jumpsuit, jurkje of powersuit met zilveren pailletten te dragen. Wat je ook kiest, je gaat er in stralen tijdens de feestdagen!

goud Dit is hoe je de trendkleuren van deze winter draagt voor de feestdagen

Summum – Sissy-Boy – Omoda

5. Goud

Goud laat zich natuurlijk prachtig combineren met zwart en staat chique met offwhite. Je kan ook all the way gaan met een gouden jumpsuit, jurk of blouse. Wil je wat minder uitpakken? Dan is een gouden bomberjack in combinatie met een offwhite denim en sneakers of gouden boots een stoere, toegankelijke maar toch feestelijke look.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF