fbpx

Dit is dé plek in Amsterdam voor een onvergetelijke kerst en Oud & Nieuw

Met kerst zijn we allemaal een aantal dagen vrij. Er is dan niets lekkerder om even de dagelijkse ‘sleur’ te ontvluchten en de feestdagen ergens anders door te brengen. Het Conservatorium hotel in Amsterdam biedt de perfecte plek om een onvergetelijke kerst en Oud & Nieuw te vieren; van menu’s met traditionele seizoen smaken en Aziatische geïnspireerde gerechten tot een feestelijke overnachting met unieke spa ervaringen.

Vier de feestdagen in Amsterdam

Eten: daar houden we allemaal van. Tijdens kerstavond en de kerstdagen kun je in het Conservatorium hotel genieten van een elegante omgeving met cullinaire verassingen van chef Schilo van Coevorden. De twee restaurants die het hotel kent, de Brasserie en Taiko, bieden ook dit jaar weer diverse kerstmenu’s aan. In de Brasserie kun je genieten van een viergangenmenu. Het Taiko zesgangenmenu biedt verassende combinaties die zeker tot een feestelijk hoogtepunt leiden.

Conservatorium Hotel Christmas Menu Brasserie Taiko Dit is dé plek in Amsterdam voor een onvergetelijke kerst en Oud & Nieuw

Onvergetelijk het nieuwe jaar in

Je kunt bij het Conservatorium hotel ook heel feestelijk het nieuwe jaar in gaan. Vier het begin van 2019 met een onvergetelijk verblijf en een bijpassende nieuwjaarsviering. Na een diner in een van de twee restaurants wordt er gezamenlijk afgeteld tot 2019 in de prachtige lobby. Samen met DJ Alex Rueda en Veuve Clicquot Champagne Bar en traditionele oliebollen wordt dit gegarandeerd een leuk feestje! Heb je zin in een beetje meer privacy? Boek dan de I Love Amsterdam Suite waarbij je exclusief toegang hebt tot je eigen privédakterras (!) met het mooiste uitzicht over het vuurwerk in de stad.

Conservatorium Hotel NYE Menu Brasserie Taiko Dit is dé plek in Amsterdam voor een onvergetelijke kerst en Oud & Nieuw

Luxueus overnachten

Geniet optimaal en verblijf in een van de luxueuze kamers of suites die het Conservatorium hotel te bieden heeft. Je proeft de kerstsfeer in en rondom het hotel helemaal. Drink heerlijk van de gekoelde Veuve Clicquot Champagne bij aankomst en geniet van het overheerlijke ontbijt in de Brasserie op de dag van vertrek. Ook kun je exclusief VIP shoppen bij De Bijenkorf, zodat je ongestoord en zonder al te veel moeite de mooiste kerstcadeaus vindt voor je dierbaren. Als je een van de Signature Suites boekt, verzorgt bloemist Menno Kroon een gedecoreerde kerstboom in de suite voor het ultieme kerstgevoel.

Taiko Restaurant

Zoek je nog een kerstcadeau?

Het Conservarotium hotel is ook een goede locatie om last minute je kerstcadeau te vinden. Ze hebben namelijk diverse giftvouchers, waaronder voor een heerlijke Afternoon Tea in de Brasserie. Op 21 tot 24 december staat er ook een speciale voucher stand in het hotel, waar je niet alleen de vouchers kunt kopen, maar ook heerlijk luxe spa producten!

Ben je nog opzoek naar een outfit? Lees dan ons artikel: de 9 foutste kersttruienWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF