fbpx

Deze wijnpaal is een eyecatcher voor jouw interieur

Ben je net zoals Martien Meiland gek op wijnen en wil je dat jouw wijnflessen mooi in het zicht staan? Of wil je indruk maken met jouw zelf samengestelde wijncollectie? Creëer dan maar alvast een plekje in je keuken of woonkamer, want deze Wijnpaal is een mooie toevoeging voor een stijlvol interieur. 

Wijnen Wijnen Wijnen

We drinken allemaal weleens een wijntje. Op de bank met een heerlijke glas rode of witte wijn moet kunnen, toch? Hoe leuk is het dan om die wijnflessen te showen in plaats van te verstoppen in de koelkast of andere kasten. Hierdoor heb je niet alleen meer ruimte over voor nog meer lekkers, maar is de stijlvolle wijnpaal ook nog eens dé eyecatcher voor jouw interieur. Het meubel is naast de standaardkleuren zijdeglans wit, champagne, hout-look en zwart ook nog verkrijgbaar in felle kleuren, zoals roze en oranje. Zo kun je de wijnpaal dus ook perfect afstemmen op jouw interieur!

https://www.instagram.com/p/B3qn8g5AM3_/

High wine

Voor wijnverzamelaars is dit accessoire al helemaal een uitvinding. Er passen maar liefst 20 flessen wijn in het meubel, dus voor ieder wat wils. Heb je wel eens een wijnproeverij of high wine georganiseerd voor jou en jouw vrienden? Dit is het juiste moment om jouw liefde voor wijn met anderen te delen. Met de wijnpaal kan jij jouw wijnen presenteren aan iedereen die over de vloer komt.

Over de Wijnpaal

De Wijnpaal is een verfrissend wijnmeubel. De 20 flessen wijn balanceren doordat ze met de hals horizontaal in de paal steken. Dit stijlvolle accessoire wordt op maat gemaakt, zodat hij blind tussen vloer en plafond gemonteerd kan worden. Daarnaast is het zeer eenvoudig deze zelf in huis te monteren. Ook als je twee linkerhanden hebt! Maar het is ook mogelijk om de Wijnpaal te laten inmeten & plaatsen, zo hoef je helemaal niets meer te doen en kan je achterover zitten en genieten van een wijntje.

https://www.instagram.com/p/B3hMZRAhios/WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF