fbpx

Deze geweldige crème laat jouw huid weer stralen!

Het weer schommelt en we weten maar niet wat voor kleding we aan moeten trekken. Koude maanden op komst! Je kunt gelukkig wel je huid voorbereiden op de koudere dagen. Hoe doe je dat? Wij geven je de ultieme natuurzuivere tip!

Hét verschil voor jouw rijpere huid

Als het kouder wordt, merk je vaak dat je huid een stuk doffer en droger wordt. Dan is het erg aan te raden een goede dagcrème te gebruiken om je huid langdurig te verzorgen. Vooral een crème die je huid goed hydrateert is erg belangrijk. Nu we de kachel steeds hoger gaan zetten, wordt het ook veel droger in huis. Wat kun je het beste doen om je huid te beschermen?

Er zijn natuurlijk veel crèmes die je kunt proberen, maar de meeste doen meer fout dan goed voor je huid. Een crème die wij aanraden,  is de nieuwe Regeneratie Egaliserende Dagcrème van Dr. Hauschka! Deze intensieve dagverzorging maakt het verschil  voor de veeleisende,rijpere huid (40+) en zorgt voor een vitale huid en extra glans. Nét wat je nodig hebt met die gure wind langs je wangen.

Tijd voor extra glans!

De crème bevat aan aantal geweldige ingrediënten waaronder extracten van rode klaver, akkerpaardenstaart voor licht reflecterende minerale pigmenten en bryophyllum. Wist je dat bryophyllum een ‘wonderplant’ wordt genoemd? Dat is omdat deze heilzame plant een expert is in het vasthouden van vocht. Ideaal dus voor de droger wordende huid gedurende het najaar. Door al deze aspecten krijg je hierdoor een huid die niet alleen verzorgd en fris is, maar ook weer prachtig gaat stralen. Zelfs als het buiten kouder wordt.

daycream, dagcreme, dr.hauschka

Deze regenerende dagcrème is geschikt voor iedereen met een rijpere huid. Dus ook voor de gebruinde of zeer bleke huid. Dankzij de gouden pigmenten in deze dagverzorging behoud je ook gedurende de koudere maanden die mooie glans!

Nieuwsgierig geworden? Ontdek direct de Regeneratie Dagcrème Egaliserend van Dr. Hauschka!

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF