fbpx

Deze 4 items zijn onmisbaar in je nachtkastje

Een goede nachtrust is voor iedereen noodzakelijk. Door goed te slapen, sta je bijvoorbeeld ’s ochtends fitter op. Je bent hierdoor overdag in staat om alle benodigde taken uit te voeren, plus mogelijk nog wat extra’s. Om dit voor elkaar te krijgen, zul je in je slaapkamer moeten investeren.

Voor een goede nachtrust is het van belang dat je slaapkamer volledig naar wens is. Dit krijg je voor elkaar door je slaapkamer goed en gezellig in te richten. Je denkt hierbij mogelijk direct aan je bed, maar denk ook eens naar je nachtkastje.

Een nachtkastje biedt vele voordelen. Je kunt bijvoorbeeld op het nachtkastje allerlei spullen zetten en in het nachtkastje kun je ook van alles opbergen. Je kunt hierbij denken aan intieme voorwerpen, maar ook aan praktische voorwerpen. Onderstaande vier items zijn in ieder geval onmisbaar in je nachtkastje.

Een E-reader

Heb je moeite om ’s avonds in slaap te komen? Dan is het een goed idee om een e-reader aan te schaffen. Op je e-reader kun je ’s avonds rustig een boekje lezen, waardoor je brein tot rust komt. Je voelt je hierdoor eerder slaperig en valt daardoor ook sneller in slaap. En waar kun je nou een e-reader handiger bewaren dan in je nachtkastje?

Een pen en schrift

Als je ’s avonds in bed ligt, krijg je vaak goede ideeën. Het is niet aan te raden om deze ideeën dan in je smartphone te zetten, omdat het licht van je smartphone niet goed is voor je nachtrust. Leg daarom een pen en schrift in je nachtkastje. Krijg je ’s avonds een goed idee? Dan kun je dit direct opschrijven zonder dat dit van invloed is op je nachtrust. Door dingen op te schrijven, kun je zelfs eerder in slaap vallen.

Een slaapmasker

Lig je ’s avonds wakker omdat het te licht in je slaapkamer is? Met name in de zomermaanden kun je hier last van hebben. Gelukkig kun je dit oplossen met een slaapmasker. Om je bed en slaapkamer echter netjes te houden, is het handig om het slaapmasker netjes in je nachtkastje te doen zodra je wakker wordt.

Speeltjes

Waar bewaar jij je condooms en glijmiddel? Als je hier nog geen handige plek voor hebt, is het aan te raden om een nachtkastje aan te schaffen. In je nachtkastje kun je seksuele spullen, zoals glijmiddel op een handige en discrete manier bewaren.

Advies is wel om goed naar de samenstelling van je nachtkastje te kijken. Voordat je bijvoorbeeld een dildo aanschaft, moet je over de bewaarplek nadenken. Grote kans dat je niet wil dat deze meteen in het oog springt als iemand je slaapkamer binnenkomt, dus check goed of je hem zorgvuldig kunt opbergen.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF