fbpx

Dé lifehack voor gezonde, lange nagels zonder een bezoekje aan de nagelsalon

Er is niks zo moois als het hebben van lange, sterke en gezonde nagels. Toch kan het af en toe een uitdaging zijn om dit te bereiken, vooral als je veel met je handen werkt, je nagels snel breken of als je een ernstige nagelbijter bent. In dat geval hebben wij dé oplossing voor je! De Strong & Healthy Nails Set van Herome gaat je helpen bij het creëren van gezonde en sterke nagels, zonder dat je een professionele manicure nodig hebt.

1. Sterke nagels

Als eerst beginnen we met het versterken van de nagels. De Nail Hardener Strong gaat je hierbij helpen. Deze lak maken je nagels niet alleen ijzersterk, maar voorkomt ook splijting en breuk. De toegevoegde Provitamine B5 zorgt voor diepe hydratatie, waardoor droogheid en broosheid verminderd worden. Dankzij de antioxidanten Vitamine C & E wordt dit effect versterkt, waardoor je nagels sterk en gezond worden én blijven.

2. Diepe hydratatie

We gaan verder met het hydrateren van de nagels. Als je last hebt van droge, snel breekbare nagels en nagelriemen, dan is het een teken dat je nagels wat extra hydratatie nodig hebben. De Nourishing Nail Oil kruipt onder de nagelriem naar de wortel, waardoor je nagels van binnenuit gevoed worden.

De voedende nagelolie herstelt niet alleen de conditie van je nagels, maar het stimuleert ook de nagelgroei én verzorgt je nagelriemen – de “kraamkamers” van je nagels. Breng de nagelolie iedere avond aan en masseer het lichtjes in met je vingers, zo krijg jij lange en sterke nagels.

STRONG HEALTHY SET 1 Dé lifehack voor gezonde, lange nagels zonder een bezoekje aan de nagelsalon

3. Niet knippen, maar vijlen!

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, je kunt beter vijlen dan knippen. Bij het knippen van de nagels gaan de 3 nagelplaten waar de nagel uit bestaat openstaan. Door te vijlen blijven de nagelplaten gesloten en worden als het ware “dichtgesealed”, waardoor de nagel niet meer splijt of afbreekt.

Investeer in jezelf en neem hand- en nagelverzorging op in je dagelijkse beautyroutine. Hoge kosten, schadelijke UV/Led-lampen en bacterievorming onder de kunstnagels… Tijd om voor eens en voor altijd vaarwel te zeggen tegen die kunstnagels en je natuurlijke nagels te omarmen. Mooie handen en nagels zijn voor iedereen mogelijk!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF