fbpx

Bas Smit en Nicolette van Dam brengen boek uit over de leukste plekjes in Nederland

Foto: @nederlandheeftalles

Gisteren hebben Bas Smit en Nicolette van Dam samen hun vakantieboek gepubliceerd. In ‘Nederland heeft alles‘ kom je erachter hoe mooi Nederland wel niet is. Door corona mochten we niet naar het buitenland, maar dat hoeft ook helemaal niet, volgens Bas en Nicolette. 

‘Anderhalf jaar geleden hadden we nooit gedacht dat we met een boek zouden komen’, zegt Bas Smit in een filmpje op Instagram. Omdat het veel tijd kost, maar ze zijn heel blij dat ze het gedaan hebben. ‘Wat het zo leuk heeft gemaakt, is dat we plekken hebben ontdekt in Nederland, waarvan we niet eens wisten dat ze bestonden. We zijn ook echt op plekken gekomen waarvan je denkt: is dit Nederland?’, vervolgt Nicolette van Dam.

Leukste plekken

‘Wij geloven dat Nederland echt alles heeft’, zegt Bas Smit. Vandaar ook dat ze het boek: Nederland heeft alles, hebben genoemd. Maar wat voor plekken kan je allemaal verwachten? Van een tocht met een scooter door Ameland, tot een prachtige pluktuin van Hanneke. Natuur, cultuur, maar vooral veel plekjes waar je echt kan genieten.

Zomer van de vrijheid

Ondertussen zijn we van veel maatregelen af. We kunnen weer reizen, zonder mondkapje naar de winkel en lekker uiteten. Deze zomer vieren we extra onze vrijheid. In de nieuwste WENDY-special lees je welke inzichten de coronapandemie ons gaf, vertelt Wendy je alles over gezondheid en krijg je alles te weten over reizen. Niet te vergeten, je kan een prachtig strandhuisje winnen. Ben jij benieuwd? Koop dan hier de nieuwe zomerspecial.

Wendy Promo artikel Bas Smit en Nicolette van Dam brengen boek uit over de leukste plekjes in NederlandWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF