fbpx

5x zomerboeken voor in de koffer

Vlak voor de vakantie is het altijd weer de vraag: welk leesvoer neem ik mee? Om onnodig gewicht te besparen in de koffer is een e-reader aan te raden. Hiermee kun je stapels boeken meenemen in de vorm van slechts één apparaat. Om jou tijd en moeite te besparen hebben wij de beste zomerboeken voor je uitgezocht, die je allemaal op je e-reader kunt zetten. Scheelt weer wat vakantiestress!

1. Suzanne Vermeer – Het strandhuis

In een ver verleden waren ze vriendinnen, totdat het contact van de ene op de andere dag werd verbroken. Voorgoed. Sindsdien praten bestsellerauteur Gemma Kastelijn en de anderen niet meer met elkaar. Maar dan zet een reeks vreemde gebeurtenissen de afspraken van vroeger op scherp. De vriendinnen van vroeger worden gedwongen weer contact met elkaar op te nemen. Op Sardinië, waar Gemma aan haar nieuwe thriller werkt, komen ze samen om hun gezamenlijke geheim onder ogen te zien.

2. Lykele Muus – We doen wat we kunnen

Twee bevriende gezinnen met elk een dochter delen een vakantiehuisje aan zee. Na een tragisch ongeluk belanden de meisjes in het ziekenhuis. De ene ligt in coma, de ander mankeert niets. Maar als de verhoudingen volledig kantelen, worden de vier ouders onder extreme tijdsdruk voor een onmogelijke keuze gesteld. Wat als je moet kiezen tussen vechten en verliezen, of alles opgeven en opnieuw beginnen?