fbpx

5x zomerboeken voor in de koffer

Vlak voor de vakantie is het altijd weer de vraag: welk leesvoer neem ik mee? Om onnodig gewicht te besparen in de koffer is een e-reader aan te raden. Hiermee kun je stapels boeken meenemen in de vorm van slechts één apparaat. Om jou tijd en moeite te besparen hebben wij de beste zomerboeken voor je uitgezocht, die je allemaal op je e-reader kunt zetten. Scheelt weer wat vakantiestress!

1. Suzanne Vermeer – Het strandhuis

In een ver verleden waren ze vriendinnen, totdat het contact van de ene op de andere dag werd verbroken. Voorgoed. Sindsdien praten bestsellerauteur Gemma Kastelijn en de anderen niet meer met elkaar. Maar dan zet een reeks vreemde gebeurtenissen de afspraken van vroeger op scherp. De vriendinnen van vroeger worden gedwongen weer contact met elkaar op te nemen. Op Sardinië, waar Gemma aan haar nieuwe thriller werkt, komen ze samen om hun gezamenlijke geheim onder ogen te zien.

2. Lykele Muus – We doen wat we kunnen

Twee bevriende gezinnen met elk een dochter delen een vakantiehuisje aan zee. Na een tragisch ongeluk belanden de meisjes in het ziekenhuis. De ene ligt in coma, de ander mankeert niets. Maar als de verhoudingen volledig kantelen, worden de vier ouders onder extreme tijdsdruk voor een onmogelijke keuze gesteld. Wat als je moet kiezen tussen vechten en verliezen, of alles opgeven en opnieuw beginnen?

Lykele Muus_2.jpg

3. Lucinda Riley – Storm

Ally D’Aplièses zeilvakantie is bijna ten einde als ze bericht krijgt over de plotselinge dood van haar vader. Zo snel ze kan vliegt ze naar huis om samen met haar zussen hun vaders testament te openen. Voor ieder van hen is er een brief met een mysterieuze opdracht: ze moeten op zoek naar hun ware afkomst. br /Na een traumatische ervaring op zee keert Ally kort daarna de zeilwereld de rug toe en besluit haar vaders opdracht uit te voeren. Het voert haar naar Noorwegen, naar de onbekende zangeres Anna Landvik, die honderd jaar eerder als eerste het stuk ‘Peer Gynt’ van Grieg opvoerde. Hoe meer Ally over haar verleden te weten komt, hoe meer vragen er ontstaan. Wat probeert haar vader haar duidelijk te maken? En wie was hij echt

4. Tineke Beishuizen – Een zomer

Een zomer begint op een camping in Frankrijk. Een echtpaar ruziet over de vraag of hun puberzonen een weekje samen achter mogen blijven. De moeder is tegen, de vader heeft zo zijn eigen redenen om een weekje zonder de jongens te willen zijn. Het uiteindelijke besluit om hun zonen achter te laten zet hun huwelijk danig onder druk. Een zomer gaat over de pijn van loslaten en over de vraag hoe samen verder te gaan als de zorg voor de kinderen wegvalt.
Een zomer_2.jpg

5. Jill Mansell – Ik wil met je mee!

Wanneer Mimi voor het eerst haar vaders nieuwe huis in de Cotswolds bezoekt, raakt ze verliefd op het dorp en de mensen die er wonen. Vooral met Cal heeft ze meteen een klik. En nog iets meer. Hij is gastvrij, charismatisch, en gewoonweg té knap. En hij is gelukkig getrouwd met Stacey en heeft een dochter. Dan wordt de dorpsgemeenschap getroffen door een tragedie. Het pad van Mimi en Cal zal steeds opnieuw kruisen – maar zal het ooit het juiste moment voor hen beiden zijn?

Ook helemaal zin in je vakantie gekregen maar weet je nog niet hoe je naar het vliegveld komt? Parkcare helpt je bij het uitzoeken van een goedkope parkeerplek bij jouw vliegveld, ideaal!

(Visited 512 times, 1 visits today)


MEEST VIEWED

Blije momenten met onze
wekelijkse nieuwsbrief