fbpx

5 leuke tips voor de hippe wijk Pietermaai op Curaçao

Deze winter (of zelfs deze kerst) naar Curaçao? Bezoek dan de hippe wijk Pietermaai. Voor de nieuwe winterspecial reisde Wendy- en reisexpert Marion Ariëns af naar het heerlijke eiland om heel veel goede tips te verzamelen: voor een gezinsvakantie, om helemaal zen te worden, de mooiste natuurplekken en tips voor geluk en gezondheid. In de special vind je de ultieme Curaçao-gids van maar liefst 10 pagina’s met tips, vanavond delen we online alvast 5 leuke tips voor  Pietermaai in Willemstad.

De hippe wijk Pietermaai wordt ook wel gezien als de leukste wijk van het eiland. Hier kun je twee weken verblijven en toch elke avond ergens anders uit eten gaan. Ook voor een lekkere koffie of goede maaltijd ben je hier aan het juiste adres. En qua verblijf is het net even anders met meerdere kleinschalige boutique hotels. 5 tips:

Terra Boutique Resort

Terra Boutique Resort is een kleinschalig en luxe B&B voor alleen volwassenen met maar zes kamers. Een rustige plek midden in het levendige Pietermaai waar je ook heerlijk naar de golven kunt luisteren, liggend op de kleine ‘private beach’ die bij het hotel hoort of zittend op het terras met een drankje.

Terra Boutique Hotel 1 5 leuke tips voor de hippe wijk Pietermaai op Curaçao

Boho Bohemian Boutique Hotel

Alles aan het Boho Bohemian Boutique Hotel is hip en het lijkt wel een mix van Ibiza en Marrakesh, maar dan op Curaçao! Slechts 21 kamers, Netflix en een USB-aansluiting zitten op je tv en al je vragen stel je gewoon via WhatsApp.

Boho Bohemian Boutique Hotel pool area 5 leuke tips voor de hippe wijk Pietermaai op Curaçao

Van Gogh koffiebar

Wil je goede koffie en heb je weinig tijd? Rij dan langs de Coffee Drive Thru Van Gogh. Niet alleen voor koffie (warm en koud) maar ook voor thee, chocolademelk, soepen en salades kun je hier terecht. Als je wel de tijd hebt, kun je ook rustig buiten op het terras of binnen gaan zitten.

Coffe.jpeg 5 leuke tips voor de hippe wijk Pietermaai op Curaçao

BijBlauw

Je begint je dag goed met een ontbijt op het terras van BijBlauw. Hier geldt: ‘Eat glitter for breakfast and shine all day’. Ook voor lunch en diner kun je genieten van heerlijke smaakcombinaties.

bijblauw.jpeg 5 leuke tips voor de hippe wijk Pietermaai op Curaçao

Fish & Joy

De naam zegt het eigenlijk al: bij Fish & Joy geniet je van heerlijke internationale visgerechten maar het is ook een wijnbar met maar liefst vijftig verschillende wijnen op de kaart. Op de patio geniet je van de Caribische temperaturen en als je liever in de airco binnen zit, kan dat ook. Tijdens de kerstperiode is er een speciaal 6-gangen menu beschikbaar dus reserveer op tijd.

Fish.jpeg 5 leuke tips voor de hippe wijk Pietermaai op Curaçao

Nieuwe Wendyspecial

In de nieuwe winterspecial van Wendy vind je een uitgebreide gids van 10 pagina’s met de beste tips voor Curacao.

Koop hem in de winkel of via deze link.

winterspecial Merel woont met haar familie van 4 generaties op Ibiza: 'We leven in onze eigen bubbel'

Of neem een abonnement op de Wendy-specials en ontvang gratis een gift box van The Gift Label!

wendyspec Merel woont met haar familie van 4 generaties op Ibiza: 'We leven in onze eigen bubbel'

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF