fbpx

4x tips voor een gezonde zomer

Tijdens de zomermaanden laden we vaak helemaal op. De zon schijnt, waardoor we meer vitamine D aanmaken dan normaal. Helaas is de zon ook schadelijk. Om goed voor onze gezondheid te zorgen, is het belangrijk dat we weten waar we tijdens de zomermaanden op moeten letten voor gezonde zomer.

1. Collageen poeder van Vital Supply

Zon, zee, zwembad: heerlijk!  UV-straling, zout, chloor: minder lekker. Je huid droogt uit en is gevoeliger voor huidveroudering en zonschade. Goed smeren alleen is niet genoeg; aanvulling met een (collageen)supplement geeft de ideale ondersteuningscombinatie. Beauty Collagen (gemaakt van duurzame zalm!) houdt je huid elastisch en jong; Beauty Skincare beschermt je huid van binnenuit tegen de effecten van zon en uv-straling. Allebei boordevol vitamines, zonder suiker en in drie heerlijke smaken. Zo helpt Vital Supply je huid de zomer door. Met de code wendy10, krijg je nu 10% korting!

Collageen poeder 4x tips voor een gezonde zomer

2. Biodermal gevoelige huid Zonnemelk SPF 50

Biodermal gevoelige huid Zonnemelk SPF 50 is parfumvrij en heeft geavanceerde UVB-/UVA-filters voor een directe en aanhoudende bescherming. Deze zonnemelk bevat ook het Triple Moist Complex dat zorgt voor directe, diepe, intensieve en langdurige hydratatie van de huid. De formule in de zonnemelk is geschikt voor de gevoelige huid, is niet plakkerig of vet en trekt snel in. Volgens dermatologen één van de beste keuzes.

Schermafbeelding 2023 08 14 om 15.09.08 4x tips voor een gezonde zomer

3. Dualsenses Sun Reflects van Goldwell

De shampoo Goldwell Dualsenses Sun Reflects regenereert intensief het haar dat door de zon is gebleekt. De shampoo verwijdert op zachte, maar grondige wijze zout water en chloor uit het haar en verleent het de nodige hydratatie.

Schermafbeelding 2023 08 14 om 15.11.24 4x tips voor een gezonde zomer

4. One minute scrub van Herome

Herken je dat? Je wil je zachte handen de verzorging geven die ze nodig hebben, maar wanneer? Dit probleem hebben meer vrouwen en daarom hebben de experts van Herome hier een oplossing voor gevonden! Met de One Minute Scrub van Herome krijg je binnen één minuut zijdezachte handen. Deze natuurlijke zeezout scrub hydrateert en verzorgt de handen én nagelriemen.

Schermafbeelding 2023 08 14 om 15.13.39 4x tips voor een gezonde zomer


WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF