fbpx

4 x tips om weer helemaal tot rust te komen

De zomermaanden zijn vaak drukke maanden met veel feestjes, activiteiten en vakanties. Daarom is het belangrijk dat je af en toe ook een momentje voor jezelf neemt. Dit zijn 4 x tips die jou kunnen helpen om weer tot rust te komen.

1. Leren mediteren bij Meditatie Instituut Nederland

Het is bewezen dat mediteren het stressniveau kan verlagen, concentratie kan verbeteren en angst of somberheid kan wegnemen. Je leert bewust in het moment aanwezig te zijn en gedachten en gevoelens te observeren.

Wil jij beginnen met meditatie of je verder verdiepen in meditatie? Sinds deze maand heeft Meditatie Instituut Nederland een nieuwe online meditatiecursus, waarbij je uiteenlopende meditatietechnieken leert. Deze technieken zijn gericht op het ontwikkelen van rust, inzicht en liefde. Ben je al bekend met meditatie en wil je je verder verdiepen? Dan kun je bij het Meditatie Instituut ook terecht voor opleidingen, zoals de Opleiding tot Meditatieleraar en de Opleiding tot Integraal Essentiecoach.

Unknown 1 1 4 x tips om weer helemaal tot rust te komen

2. Bron van geluk

De spa is niet alleen rustgevend voor je geest, maar ook voor je lichaam. Één zo’n bezoekje aan bijvoorbeeld de sauna kan al een behoorlijke boost geven aan je gezondheid. Zo zorgt het bijvoorbeeld voor een betere doorbloeding en conditie van de aderen.

In Thermaalbad Arcen kom je volledig tot rust. Ontspan in het water dat opwelt vanuit een eigen 892 meter diepe bron. De samenstelling van mineralen en de temperatuur van 35-36 °C geven het water een heilzame werking. Geniet van de diverse whirlpools, massagestralen, stoomcabines en sauna’s. Goed voor lichaam en geest! Maak je wellnessdag compleet met een rustgevende behandeling in het Spa & Beauty Center. Of verleng de luxe en overnacht in Parkhotel Bad Arcen. In deze oase van rust vind je alles voor een optimale gezondheid!

roompot wellness 2022-27 (3)

 3. Terug in balans door yoga

Je hebt het waarschijnlijk vaak voorbij zien komen op ons platform, maar dat is niet voor niets. Yoga kan wonderen verrichten en heeft zoveel voordelen. Het zorgt onder andere voor een betere nachtrust, meer energie, meer kracht en een betere ademhaling. Daarnaast kan yoga er ook nog eens voor zorgen dat jouw seksleven er op vooruit gaat. Genoeg redenen om die yogamat weer een keer uit de kast te halen, toch?

 4. Sporten voor meer rust

Het is misschien niet je favoriete bezigheid, maar sporten is buitengewoon belangrijk voor je gezondheid. Naast dat beweging ervoor zorgt dat je spieren sterker worden en je daardoor meer kracht hebt, maakt het je ook mentaal fit. Beweging helpt om stress te verminderen en stimuleert de stofwisseling. Ook geeft het je veel zelfvertrouwen en motivatie. Dat komt doordat sporten je eigenwaarde vergroot, waardoor je op een positieve manier naar jezelf leert kijken tijdens en na het sporten. WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF