fbpx

4 tips om de regen te trotseren

Soms zijn er van die dagen, dat het maar niet lijkt te stoppen met regenen. Je kijkt naar buiten en houdt de buienradar in de gaten. Maar het lijkt erop dat je deze bui niet kan omzeilen. Geen auto voor de deur dus je moet echt even de fiets pakken voor die laatste boodschappen. Nou, dan kan je maar beter goed voorbereid zijn. Wij hebben daarom 4 tips om de regen te trotseren deze week.

1. Maak een wandeling

Ruisende wind, tikkende regen… uit studies blijkt dat deze natuurgeluiden rust en kalmte geven. Er zijn zelfs verschillende video’s die dit geluid nabootsen om tot rust te komen. Dus regent het buiten? Kom lekker tot rust, maak een heerlijke bos- of strandwandeling en laat de stress wegspoelen.

2. De doorzichtige paraplu

Je ziet hem zoveel op straat wanneer het regent, die doorzichtige paraplu. Hij is zo populair omdat hij zo groot is. Je kan hem voor een groot deel over je heen trekken en je kan nog wel gewoon alles zien. De beste paraplu als je droog ergens wil aankomen.

paraplu 4 tips om de regen te trotseren

3. Waterproof make-up

En kies deze week maar voor een waterproof eyeliner en mascara. Zo kom jij gewoon knap voor de dag op je afspraak.

4. Een fijne jas

Als je dus lekker de deur uitgaat, trek dan een dikke jas aan. Een regenjas beschermt je natuurlijk hartstikke goed, maar die kunnen nog best koud zijn. Kies daarom voor een gewatteerde jas met capuchon. Zo blijf je warm én droog. Deze fijne jas van s. Oliver komt uit de anniversary-collectie van s. Oliver. Het merk bestaat namelijk al 50 jaar!

Het Duitse modelabel heeft ter ere van haar verjaardag een capsulecollectie uitgebracht voor vrouwen én mannen. In de 50 YEARS WORN BY GENERATIONS-collectie zie je de iconische Madras-ruiten uit India terug. De blikvanger die s.Oliver zo groot heeft gemaakt.

Het merk staat voor real fashion for real people for all generations en dat zie je duidelijk terug in de collectie. Deze jas is lekker opvallend met zijn rode kleur (kunnen we wel gebruiken tijdens de donkere dagen). In de binnenvoering zie je de bekende Madras-ruit terugkomen. En het leukste? Je kan hem dus ook binnenstebuiten dragen. Shop de jas hieronder.

soliver jas 4 tips om de regen te trotseren
4 tips om de regen te trotseren

Alle items uit de collectie van s.Oliver shoppen? Bekijk ze hieronder

[shopsuite_snippet id=37da]WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF